TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sofia Wistam flyttar – köpte lägenhet utan maken: ”Skarpt läge”

25 mar, 2024 
Sofia Wistam har köpt lägenhet!
Men maken Magnus var inte med när det hände på grund av en resa.
Nu berättar Sofia Wistam allt om flytten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Det var förra sommaren som Sofia Wistam, 57, och maken Magnus Wistam, 55, bestämde sig för att sälja sitt enorma lyxhus på Lidingö.

Och nu har det blivit verklighet på riktigt. I februari la de ut det till försäljning igen och villan var då värderad till 19 miljoner kronor.

Tanken var att sälja huset eftersom Sofia och Magnus inte behöver 400 kvadratmeter när det bara är ett barn som bor kvar hemma. De längtar efter ett liv i stan med restauranger och puls som närmsta granne.

Och nu har Sofia har haft några riktigt intensiva dagar. Hon har köpt en lägenhet!

Sofia Wistam har köpt lägenhet – Magnus var inte närvarande

Men när lägenhetsköpet gick igenom var inte Magnus vid hennes sida. Han var nämligen på skidresa i alperna och Sofia fick helt enkelt ta hand om allt själv.

Annons

– Naturligtvis bestämmer sig min kära make Magnus för att åka skidor de här dagarna, precis när vi lagt ut vårt hus till försäljning, budgivning och vi har också börjat gilla en lägenhet. Då säger han bye bye och befinner sig på någon alptopp utan mottagning, säger Sofia i sin podd Wahlgren & Wistam.

– ”Här Sofia har du en fullmakt om det skulle bli skarpt läge”, berättar Sofia att Magnus ska ha sagt till henne.

– Och naturligtvis blir det skarpt läge. Jag har ringt honom så många gånger och det budas på huset, det budas på lägenheten och vi pratar ju miljoner hit och dit. Jag hade ingen att bolla med men till slut så bara "nej, nu får han skylla sig själv den här mannen, jag vet att han gillar lägenheten" och så vann vi budgivningen på den.

Sofia Wistam om flytten: ”Känns skönt”

Att detta är ett stort steg för Sofia är ett faktum. Detta eftersom de bott i huset de senaste 18 åren och hon har bott på Lidingö de senaste 26 åren.

Annons

Men nu lämnar de ön för ett liv i stan och det tycker hon känns underbart.

– Jag ser framför mig att vi ska renovera lägenheten och den är inte jättestor, utan ett och ett halvt barn får väl plats för de är på väg ut sakta men säkert. Det är en lägenhet som jag och Magnus kommer kunna bo i länge, säger hon och tillägger:

– Det jag känner med huset, det är ett fantastiskt hus, men det är dags för en ny barnfamilj och låta deras barn växa upp här och gå till skolan och leka i trädgården. Jag är liksom klar med det här, så det är skönt. Men det är väldigt väldigt läskigt och jag är lite yr i huvudet av allt som har hänt.

FOTO: Henrik Isaksson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons