Sofia Wistam firar med familjen – efter förändringarna

Sofia Wistam

Det är mycket på gång för Sofia Wistam och familjen. I ett inlägg på Instagram berättar nu programledaren om de stora förändringarna – och hur det firas.

Sofia Wistam, 54, har varit en stor del av den svenska populärkulturen i över 25 år. Sedan starten av karriären har hon synts till i många olika sammanhang – framför allt i tv-rutan. Just nu är hon aktuell på Kanal 5  med egna tv-programmet Sofias änglar som hon gör tillsammans med Johnnie Krigström och Mattias Särnholm. Det vann tv-priset Kristallen för bästa livsstilsprogram 2019. Sofia driver även den populär podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med kompisen Pernilla Wahlgren, 52.

I år debuterade dessutom Sofia Wistam som sommarvärd i Sommar i P1. Där berättade hon bland annat om dottern Sindy Rahm, 20, som 2009 drabbades av narkolepsi efter att ha vaccinerat sig mot svininfluensan.

Oron över tuffa resan

Dessutom kan man se Sofia Wistam i Över Atlanten, Kanal 5:s äventyrsprogram där den erfarna seglaren Gurra Krantz tar med sig några av Sveriges mest folkkära kändisar för att segla 3000 sjömil – från Gran Canaria till Saint Martin i Västindien. Förutom Wistam är Frida Hansdotter, kocken Tareq Taylor, tidigare fotbollsspelaren och FC Barcelonas assisterande tränare Henrik ”Henke” Larsson, artisten Tommy Nilsson och komikern Klas Eriksson med på kryssaren.

Förutom dottern Sindy har Wistam tre barn till. Kid ErikssonTexas Wistam och Lennox Wistam.

I det första avsnittet av Över Atlanten kan man se hur hur familjen är orolig för Sofia Wistams skull. Det är ju nämligen både hårt och farligt att segla på öppet hav. I det avsnittet får man se en tillbakablick från när Sofia är hemma med sin familj och pratar om just det. Hennes man Magnus Wistam och sönerna Texas och Lennox Wistam står i köket och lagar mat. Då frågar hon om de kommer sakna henne medan hon är borta.

– Kommer du sakna mig lite? Säg att du kommer sakna mig lite, uppmanar hon sonen Texas.

Han svarar att han så klart kommer att sakna sin mamma. Därefter frågor hon Lennox om han är orolig över henne.

– Ja, man vet ju inte vad som kan hända på havet och man kan ju inte nå dig på något sätt, säger han då.

Familjelyckan

Nu är hon tillbaka helskinnad igen. Den senaste tiden har det skett en hel del förändringar för familjen – något som hon berättar om på Instagram.

”Firar massor av bra saker med min familj på min favoritrestaurang Restaurang Marco’s”, skriver hon och delar med sig av en bild där de sitter samlade vid krogen som ligger i Vasastan i Stockholm.

https://www.instagram.com/p/CEHrZ7AnzYq/

 

Sofia Wistam fortsätter:

”Första dagen i skolan, gymnasiestart, tavelbeställning, inspelning, livet, kärlek”.

Det är mycket på gång för familjen, med andra. Och det är så klart värt att fira!

Bild: Instagram, Cornelia Nordström/Expressen/TT

 

SENASTE NYTT!