Sofia Hellqvists egna yogakläder – snart i en butik nära dig

Att Sofia Hellqvist snart blir vår nästa prinsessa har de flesta koll på. Men alla kanske inte vet att hon är utbildad yogalärare, och har sitt eget yogamärke.

Sofia Hellqvist, 29, planerar nu sitt kommande sommarbröllop med Carl Philip, 35, samtidigt som hon jobbar med sin hjälporganisation Project Playground i Sydafrika. Men vår blivande prinsessa har fler strängar på sin lyra. Sofia, som är certifierad yogalärare, ligger också bakom märket Drop Of Mindfulness, som gör specialdesignade yogakläder. Hon grundade märket 2010 tillsammans med en kollega. Häromveckan visades deras nya vår- och sommarkollektion upp, med allt från sportbh:ar till träningsjackor.

Carl Philip och Sofia gifter sig i sommar. Foto: IBL

Ett urval ur kollektionen: 449 kr.

399 kr.

449 kr.

– Vi ville skapa en ny möjlighet, något som skulle inspirera till en hälsosam livsstil. Man skulle se snygg ut inifrån och utifrån, säger Sofia Hellqvist på märkets hemsida.

Inspirationen till färgerna i kollektionen är hämtad från New York, staden där Sofia utbildade sig till yogainstruktör för flera år sedan. Kollektionen släpps i december och kommer att finnas tillgänglig på bland annat Stadium, XXL och Nelly.com. Fem procent av intäkterna från Drop Of Mindfulness går till Project Playground.

FRÅN FÖRSTASIDAN