Sofia Geites stora familjelycka – egna orden om glädjen

Sofia Geite i Nyhetsmorgon

TV4-profilerna Sofia Geite och Johan Edlund har varit gifta sedan 2018.
Makarna har två döttrar ihop – nu berättar Sofia om den stora familjelyckan.
– Tacksam varje dag, skriver hon.

Det senaste året har TV4-tittarna fått se allt mer av Sofia Geite, 37. Hon har nämligen varit programledare för både Nyhetsmorgon och Efter fem. Sofia har jobbat på kanalen i flera år och det är tack vare denna arbetsplats som hon träffade sin make Johan Edlund, 49. Johan arbetar som journalist på TV4 och var tidigare tillsammans med Jessica Almenäs, 44, som Sofia har en god relation till idag.

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, sa Sofia i en intervju med Hänt plus tidigare i år.

Sofia Geites relation till Maria Forsblom

En annan person som är en stor del av Sofias liv är Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom, 33. Kvinnorna umgås titt som tätt och har med åren kommit att bli väldigt nära vänner. Maria och Sofia får ofta höra att de är väldigt lika varandra och flera TV4-tittare har frågat dem ifall de är syskon.

– Jag ser det som en komplimang att bli jämförd med en så fin tjej som hon, har Maria tidigare berättat för Hänt.

Maria Forsblom har varit ledig från Nyhetsmorgon en hel del i sommar. Tittarna har istället fått se hennes kompis Sofia i rutan. Hon har då varit programledare tillsammans med bland andra Efter fem-kollegan Axel Pileby, 31. I augusti splittrades den populära duon men Sofia har fortsatt dyka upp i programmet sedan dess.

Stora familjelyckan med Johan Edlund

På Sofia Geites Instagram-konto får följarna en inblick i hennes liv, som till stor del består av vänner, familj och jobb. Hon lägger då och då upp bilder sina döttrar Elsa och Ester, men det finns även ett par inlägg som är tillägnade bonussonen Jack, som Johan Edlund har tillsammans med exet Jessica Almenäs.

Förra veckan fyllde Sofia och Johans äldsta dotter, Elsa, sju år. Nu berättar Nyhetsmorgon-profilen om den stora familjelyckan intill en bild på flickan.

”Min älskade stora, fina, snälla Elsa – 7 år idag! Tacksam varje dag över att jag hade lyckan att få bli mamma till henne”, skriver hon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

I födelsedagspresent har Elsa fått en hamster, som hon av bilden att döma ser ut att vara väldigt glad för.

”7-årsdagen inleddes med en alldeles speciell överraskning…livets allra första lilla husdjur”, skriver Sofia Geite i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Sofia Geites nya besked – efter frånvaron i TV4

LÄS OCKSÅ: Axel Pileby och Sofia Geite försvinner från Nyhetsmorgon

FOTO: TV4