Sofia Geites nya besked – efter frånvaron i TV4

sofia geites besked efter frånvaron

Sofia Geite har varit en av sommaren inhoppare på TV4 Nyhetsmorgon när ordinarie programledarna fått lite ledigt.
Men såklart fick ju även Sofia lite ledigt, dock är hon ju inte borta för evigt!

En person som i vintras började synas till allt mer på TV4 är Sofia Geite, 37. Hon har varit inhoppare och vikarierat då och då, för att sedan få allt fler uppdrag. Den senaste tiden har tittarna sett henne mest i Nyhetsmorgon, när de ordinarie programledarna haft semester. Och innan dess har hon jobbat en del med TV4:s Efter fem tillsammans med bland annat Axel Pileby, 33.

Likheten med Maria Forsblom

När Sofia Geite började synas till allt mer i rutan så svämmade frågorna in från tittarna. Så många undrade om Sofia och programledaren Maria Forsblom, 33, var syskon. Snabbt kom det fram att de inte är syskon, men däremot goda vänner!

Sofia Getie och Maria Forsblom på röda mattan 2019

Sofia Getie och Maria Forsblom på röda mattan till Årets Nätängel som ägde rum på Nalen i Stockholm, 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

– Jag ser det som en komplimang att bli jämförd med en så fin tjej som hon, har Maria tidigare berättat för Hänt. Men lika, det håller Maria inte med om att de är:

– Nej, jag tycker inte att vi är jättelika. Men jag kan förstå att andra tycker det. För att vi har ju liknande färger i håret och sådär. Man kan ju sitt eget utseende utan och innan. Jag tycker inte ens att jag är lik mina syskon, för att man känner sig själv så väl. Men jag kan förstå liknelsen.

Orden efter frånvaron

Nu har Sofia varit en av de som vikarierat för exempelvis Maria Forsblom under semestertider. Men såklart ska även inhoppare få lite ledigt!

Sofia Geite har dock inte haft en sådan semester som Maria, som klev på sex och en halv veckors semester. Men några dagar ledigt blev det under sommaren!

Och efter frånvaron är Sofia tillbaka med glädjande besked.

”Sparkade igång helgen på bästa sätt, med det här gänget!”, skrev Sofia Geite på Instagram under fredagen. Hon fortsatte med att tacka:

”Tack för en fin morgon”.

Sofia Geite

FOTO: Instagram

Men det ena behöver ju faktiskt inte alltid utesluta det andra. Sofia inledde helgen med jobb, men njöt sedan av lite ledighet hemma i soffan.

”Efter en heldag i Norrköping har jag landat i soffan hemma på Kungsholmen – med vad som ser ut som världens största glas rosé”, skriver Sofia på Instagram och fortsätter:

”Kan i och för sig behövas efter en rensa-släng-återvinn-dag på landet”.

Det verkar som att programledaren har förenat nöje med lite nytta.

Sofia Geite

FOTO: Instagram

Följarna på Instagram unnar gärna Sofia Geite en rofylld kväll.

”Det är du värd”, skriver en.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!