TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sofia lurar TV4 – planen för att få dejta bonde-Leonora

14 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Sofia berättar sin hemliga plan för att få dejta Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru – kärlek åt alla.
Idag i Bonde söker fru – kärlek åt alla i TV4 Play sätts dejterna fantasi på prov när de ska skriva ner ett förslag på en dejt de vill göra med sin bonde, utan att bonden vet vem som skrivit lappen. Men Sofia från Göteborg har en hemlig plan för att få tillfälle att dejta Leonora Vilhelmsson...
Annons

Bonde söker fru –kärlek åt alla börjar lida mot sitt slut. I det åttonde avsnittet, som släpptes under dagen i TV4 Play, har skogsbonden Leonora Vilhelmsson, 41, bara två brevskrivare kvar, Maria, 28, från Gotland och Sofia, 26, från Göteborg.

I dagens avsnitt kommer programledaren Linda Lindorff, 46, med en glad överraskning då alla dejter själva får ta initiativ till en träff, fast med en tvist!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den här gången är det er tur att få ta initiativ tänker jag. Var och en av er ska ge förslag på en dejt som ni vill göra med er bonde. Ni ska skriva ner förslaget på en lapp, sen kommer bonden att få välja vilken dejt han eller hon vill gå på utan att veta vem som skrev förslaget, säger Linda Lindorff.

Leonoras brevskrivare Sofia tänder direkt på idén och kommer på en smart plan som överlistar TV4.

– När Linda berättade vad vi skulle göra så tänkte jag: ”Jag måste hitta någon symbolik så att hon fattar att det är jag”, säger hon inför kamerorna och avslöjar att de pratat om att ta en promenad i prattempo.

Annons

– Jag hoppas hon fattar det, säger hon.

Leonora Vilhelmsson nappade på idén

En plan som kanske inte är så dum ändå eftersom Leonora Vilhelmsson hintar att hon är ”mer nyfiken” på en av tjejerna.

– Sedan dejten igår så känner jag att jag är mer nyfiken, speciellt på en av tjejerna, så det ska bli väldigt spännande, säger hon, men Maria är hoppfull.

– Jag tror Leonora kommer att tycka att mitt förslag är väldigt trevligt, att hon kommer att gilla det.

Leonora Vilhelmsson läser upp förslagen.

– ”Cykel till en äng och plocka blommor tillsammans.” Jaha, och här har vi en ”Skogspowerwalk i prattempo med fika”, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju en lite defekt arm så jag vill inte cykla så skogs- och powerwalken passar faktiskt bättre i detta läget.

Inför kamerorna avslöjar hon sedan att hon förstod att det var Sofia som hade skrivit lappen.

– Jag hade rätt bra koll på att det var Sofias lapp när jag läste dem. Jag hade lite koll på hennes skrivstil efter brevet och jag ville gärna gå på dejt med henne idag.

Ett besked som knäcker Maria, som blir synbart besviken.

– Jag blir absolut ledsen över att jag missar en singeldejt igen. Det hade jag velat göra verkligen. Jag känner lite hopplöshet, säger hon.

Bonde söker fru – kärlek åt alla sänds onsdagar på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons