Sofi Fahrman om Sofia Hellqvists hemliga brudklänning: "Klassisk modell i spets"

Sofia Hellqvists bröllopsklänning är en väl bevarad hemlighet. Hänt har fått en exklusiv intervju med modeexperten Sofi Fahrman – och hon är säker på sin sak.

Imorgon är det äntligen dags för kungligt bröllop! Prins Carl Philip, 36, gifter med Sofia Hellqvist, 30, efter sex år tillsammans. De vi alla är mest nyfikna på är såklart brudklänningen. Vad kommer hon välja för modell och i vilket material? Och vem har fått det prestigefyllda uppdraget att designa den? Lars Wallin är en het kandidat, liksom Ida Sjöstedt och Pär Engsheden. Den sistnämnde skapade ju som bekant kronprinsessan Victorias magnifika klänning som hon bar när hon gifte sig med prins Daniel för fem år sedan.

Foto: Stella

Imorgon blir Sofia Hellqvist prinsessa. Foto: Stella Pictures

Hänt fick en exklusiv intervju med modeexperten Sofi Fahrman under Diplomats sommarfest i veckan. Hon är rätt säker på sin sak.

– Jag tror Sofia kommer välja en klassisk modell. Den kommer vara rätt sparsmakad och i spets. För det gillar Sofia. Jag hoppas verkligen på svensk design!

Sofi Fahrman tror att Sofia Hellqvist kommer satsa på spets. Foto: Stella Pictures

Sofi Fahrman tror att Sofia Hellqvist kommer satsa på spets. Foto: Stella Pictures

Det som talar för att det möjligtvis inte blir svensk design är att ingen designer står med på gästlistan. Men de behöver förstås inte vara bjudna bara för att de har designat brudklänningen.

Vi väntar med spänning på morgondagens stora ögonblick!

Andra läser även:

Här är Sofia Hellqvists hemliga brudklänning

Sofia Hellqvist ser fram emot att bli prinsessa: ”Det är väldigt häftigt”

13 bilder som visar att Victorias och Daniels bröllop var som en dröm

Carl Philips och Sofia Hellqvists kärleksresa i bilder

SENASTE NYTT!