Snyggbrottslingen i smutsigt otrohetsdrama

Snyggbrottslingen Jeremy Meeks är anklagad igen – den här gången för otrohet. Bilder visar hans romantiska semester med någon annan än hans fru.

Den måttligt snygga brottslingen Jeremy Meeks, 32, blev känd 2014 när hans mugshot blev viral för att den var just det, snygg. Det är vi alltså inte ensamma om att tycka, och ensam om att få gosa med honom är dessvärre inte hans fru Melissa Meeks, 38.

Jeremy har återigen trampat i klaveret, men nu gäller det vare sig vapenbrott eller gängkriminalitet, utan otrohet. Melissa har kommit över bilder där Jeremy kysser Chloe Green, 26, på en lyxjakt i Turkiet. Melissa är förstörd och upprörd.

– Men vi är fortfarande gifta, säger hon till Daily Mail.

Dramat slutar dock inte där, för det visar sig att Jeremy inte var den ende som vänsterprasslade. På sociala medier anklagas Jeremy för att ha snott sin nya flamma från Robert Cavalli, 33, son till den kända designern Roberto Cavalli, 76. Men trots att Jeremy och Chloe hade en varsin respektive var de inte särskilt blygsamma med att visa upp att de var i sällskap av varandra på Instagram.

Melissa och Jeremy gifte sig 2009 och har två barn tillsammans. När han satt i fängelset stannade hon kvar vid hans sida och pusslade med allt vad det innebär att rodda en tvåbarnsfamilj.

Jeremy är nu tillbaka på amerikansk mark efter den romantiska semestern, men under nationaldagen sågs han inte i sällskap av sin fru. Istället firade Melissa dagen med sin syster, som fått frågan om även hon hört om otrohetsskandalen.

– Ja, och jag bryr mig inte, jag bryr mig inte alls, svarade systern enligt Daliy Mail.

Om det blir någon skilsmässa eller inte återstår att se..

LÄS OCKSÅ: Världens snyggaste brottsling har gjort modelldebut

FOTO: STELLA PICTURES, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN