LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Snyggbonden" Pontus Hugosson är singel igen: "Tråkigt att det inte funkade"

29 mar, 2016 
AvCharles Thulin
Pontus Hugosson, som också kallas för "Snyggbonden", hittade i december kärleken. Vem hon var ville han inte avslöja – men nu har relationen tagit slut.
Annons

Hästbonden Pontus Hugosson, 26, slog rekord i antalet uppvakterskor i förra årets “Bonde söker fru” när 1 000 kvinnor ville dejta honom. Han hittade aldrig kärleken i programmet. Men efter inspelningarna kollade han igenom brevhögen igen och då sa det klick.

I december blev han tillsammans med en tjej, men vem hon var ville han inte avslöja. Tyvärr varade förhållandet inte längre än några månader. Nu är “Snyggbonden” singel igen.

– Det var tråkigt att det inte funkade, men det var ett gemensamt beslut och det gick ändå smidigt, säger han till GP.

Pontus berättar att han och tjejen jobbade väldigt olika tider, vilket slet på deras relation. Efter ett tag kände båda två att det var dags att göra slut.

Nu är Pontus åter ute på singel-marknaden och det lär inte råda brist på inviter. Frågan är om Pontus åter ska ta upp högen med kärleksbrev?

– Haha, den börjar väl bli lite out of date, ärligt talat. Det kommer att lösa sig, säger han till GP.

Pontus Hugosson kanske letar efter en ny kärlek i sin brevhög.

En av dem som tidigare uppvaktade Pontus var “Paradise Hotel“-profilen Paulina “Paow” Danielsson, 21.

Annons

– Jag tänkte precis som alla andra: ”fan vad snygg han är” så jag skickade in en bild på mig själv och mitt nummer. Han är väl lite drömmig liksom, skitsnygg och jättekarismatisk. Han är ingen snuskbonde som skottar bajs hela dagen utan en hästbonde, liksom. Ingen gubbe, utan en ung kille, sa bloggerskan till Aftonbladet.

Men Pontus valde inte Paow. Tidigare i år berättade den unge bonden om hur hans drömtjej ser ut.

– Någon som är mogen, attraktiv, intressant, rolig — allt sådant. Men framför allt letar jag efter känslan som man får till den personen.

Paulina “Paow” Danielsson är en av de kvinnor som uppvaktat Pontus Hugosson.

Pontus har haft otur med kärlek tidigare. För en tid sedan blev han bedragen av en ex-flickvän.

– Det var tufft just då. Men någonstans kände jag att jag kommer att kunna växa av det. Jag försökte se det positiva i det men när det var färskt var det väldigt jobbigt.

Foto: TV4, IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons