Artikeln innehåller reklamlänkar

Sno stilen av Isabella Löwengrip – här hittar du plaggen

Här hittar du Isabella Löwengrips kläder

Undrar du vart Isabella Löwengrips kläder kommer ifrån? Här hittar du plaggen som vi sett henne i under den senaste tiden!

Isabella Löwengrip både bloggar, råddar med andra sociala kanaler och driver ett stort skönhetsföretag som ständigt växer. Men hon är inte bara en entreprenör och en fena på skönhet, hon är också stilsäker. Isabella Löwengrip inspirerar onekligen många kvinnor till att våga gå sin egen väg i karriären, men hon inspirerar samtidigt sina följare i mer än i sitt företagande.

Ja, som sagt, hon är både målmedveten och stilmedveten. Här är några av hennes outfits som hon visat upp på Instagram den senaste tiden – och vi guidar dig till vart du kan kan hitta plaggen hon bär!

Mest wow-faktor i Isabella Löwengrips Instagram-flöde ger ju den här kreationen, enligt oss. Det är förvisso en klänning hon fick låna under Balmains visning i Paris. Men! Hur vacker är den inte? Magi! Och nog är det en saftig prislapp därtill…

 

Klicka här för att spana in klänningen från Balmain (länk till Apprl).

 

När Isabella Löwengrip var på intervju hos Vouge under ett besök i New York här om veckan var hon stilrent klädd i en knälång grå kjol från & Other Stories, som hon matchade med en ljusblå blus, en väska i samma färg och nätta klackar.

Klicka här för att komma till den gråa kjolen (länk till Apprl).

 

Något annat som Isabella Löwengrip klätt sig i är en kamelfärgad kappa som kommer från Ellos. Den matchade hon med polotröja i liknande nyans, jeans och ballerinaskor.

Isabella Löwengrips kappa

Klicka här för att komma till den kamel-färgade kappan (länk till Apprl).

 

En annan jacka vi sett Isabella Löwengrip i är den här bruna från Stylein. Den finns också i svart, för den som istället föredrar det.

Brun jacka från Stylein

Klicka här för att komma till jackan.

 

Finns det något från Isabella Löwengrips flöde som faller er i smaken tro?

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip tar paus efter tuffa tiden: ”Gör ont i hjärtat”

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN