TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Slut mellan Alicia Vikander och Michael Fassbender

22 sep, 2015 
AvOla Brising
Distansförhållandet med Michael Fassbender är över. Nu är Alicia Vikander kanske öppen för förslag igen.
Annons

Svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander, 26, blev ihop med kollegan Michael Fassbender, 38, då de spelade in filmen The Light Between Oceans i fjol. Paret bekräftade aldrig att de hade ett förhållande, fast de ofta sågs kela med varandra. En orsak var kanske att de ofta jobbade på olika delar av jordklotet och därför hade svårt att träffas. I påskas spelade till exempel Michael in film i Los Angeles, samtidigt som Alicia filmade i Köpenhamn. Så då fick de ses i New York för att få till ett hett kärleksmöte.

Alicia Vikander har haft en fast relation sedan 2014… Foto: REX

Alicia, som är bosatt i London, har inte velat prata om sina relationer. Då Hänt frågade henne om Michael för mindre än en månad sedan när filmen Jag är Ingrid hade galapremiär på Dramaten i Stockholm svarade hon bara kort:

Annons

– Det är mitt privatliv.

9-42-72678239.jpg
… men nu har det tagit slut med Michael Fassebender. Foto: Corbis

Men uppenbarligen fungerade det inte att ha ett distansförhållande. Nu uppger Us Weekly att paret har gjort slut. Vad Hänt erfar har Alicia inte hittat nån ny kille än, så nog finns det möjlighet för den som är intresserad att lägga in en stöt.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons