LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Slut med 23 år yngre Maja: "På Spåret"-domaren Fredrik Lindström ensam igen

08 feb, 2015 
AvHans Shimoda
För ett år sedan var förhållandet på rätt spår. Nu sägs kärlekssagan mellan "På Spåret"-domaren Fredrik Lindström och unga Maja vara över.
Annons

Det är bara exakt ett år sedan som populäre ”På Spåret”-domaren Fredrik Lindström, 51, valde att visa upp sin unga kärlek Maja Frydén, 28, på premiären av Jill Johnsons krogshow på Hamburger Börs i Stockholm.

– Visst är vi ett par! Vi är så kära, förklarade Maja lyckligt.

Åldersskillnaden på 23 år viftades bort av de förälskade och sades inte vara något hinder eller problem. De hade kampererat ihop sedan sommaren 2012 och Maja hade även träffat Fredriks två döttrar, Flora, 2, och Clara, 7, som han har tillsammans med exfrun Sun Fors Lindström.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det fungerar jättebra, sa hon och strålade.

Fredrik och Maja när det begav sig. Foto: Stella Pictures
Fredrik och Maja när det begav sig. Foto: Stella Pictures

Enligt tidningen Hänt i Veckan är det nu andra tongångar. Relationen sägs vara över och faktum är att Fredriks två senaste besök på galapremiärer – invigningen av Stockholms Filmfestival i november och premiären av Grotesco-revyn härom veckan – skedde utan Maja.

– Det har varit slut ett tag mellan dem, men de är inte ovänner. Det tog bara slut, berättar en källa som vill vara anonym.

När Hänt i Veckan pratar med Maja på telefon så avböjer hon att kommentera.

Annons