11 år senare – så ser Talang-vinnaren Connie Talbot ut nu

Så ser Britain's got talent-stjärnan Connie Talbot ut idag.

Som 6-åring tog Connie Talbot Storbritannien och världen med storm i Britain's got talent 2007. I dag fyller hon 18 år. Nyfiken på hur hon ser ut i dag?

Visst kommer du ihåg den lilla 6-åriga tjejen som charmade alla med sin fantastiska röst i Britain’s got talent 2007? Med ett stort leende fullt av gluggar från tappade tänder fick Connie Talbot, 18, både jury, publik och resten av Storbritannien att häpna med sin fina tolkning av ”Somewhere over the rainbow”. Sedan dröjde det inte länge innan hon var känd i resten av världen.

Till och med den ack så tuffa jurymedlemmen Simon Cowell, 59, blev berörd av Connie Talbots underbara sång. Efter hennes framträdande kunde han nästan inte tro att en sådan röst kunde komma ur en sådan liten person.

Här kan du se 6-åriga Connies otroliga sånginsats:

Resan i Britain’s got talent tog Connie Talbot ända till final och efter det har karriären fortsatt uppåt. I dag fyller hon hela 18 år och satsar mer på musiken är någonsin. I september i år gick hon ut med att hon valt att hoppa av skolan för att kunna satsa helhjärtat på sin karriär.

”Från och med i dag och framåt slutar jag skolan för att koncentrera mig 100 % på min musikkarriär. Det är efter lång eftertanke jag har kommit fram till beslutet. Jag kan inte göra båda eftersom jag inte är wonder woman. Musik är min främsta och enda passion så det är bäst att blicka framåt”, skrev hon på Twitter.

Så ser Connie ut i dag

Numera är Connie Talbot långt ifrån den lilla tjejen som sjöng i Britain’s got talent, där hon tävlade mot den kraftfulla sångaren Paul Potts. Elva år har gått och Connie Talbot har vuxit upp, vilket märks både sång- och utseendemässigt. Från en liten flicka i sockersöta klänningar till en vuxen kvinna. Att bli vuxen var något som kändes nervöst för Connie för ett par månader sedan.

”Det faktum att jag kommer bli vuxen om 2 månader skrämmer mig. Jag vill inte göra vuxen-grejer”, skrev hon då på Twitter.

På instagram har Connie idag över 170 000 följare, och bland kommentarerna syns det att följarna är chockade över hennes förändring. En bild där Connie poserar i jeans och t-shirt chockar följarna, och i skrivande stund har över 250 personer kommenterat.

“Wow! Jag har inga ord, kände inte igen dig på bilderna. Du är otroligt vacker”, skriver en person och en annan håller med: “Du har verkligen växt upp till en vacker kvinna sedan du var med i Britains Got Talent!”

Sedan debutalbumet ”Over the rainbow”, med samma namn som låten hon sjöng på audition, har Connie Talbot hunnit släppa fyra album. Det senaste var ”Matters to me” som hon släppte 2016. Hennes Youtube-kanal har mer än en miljon följare. Där delar hon frekvent nya videor på eget material och covers. En av hennes senaste uppladdningar – en cover på Queens ”Bohemian Rhapsody” – har fått mer än 1,1 miljoner visningar. Vilken resa hon har gjort de senaste 11 åren!

Se fler bilder på hur Connie Talbot ser ut i dag i bildspelet här:

Connie Talbot var 6 år gammal när hon var med i Britain's got talent 2007

Connie med sitt debutalbum ”Over the rainbow” 2007.

Britain's got talent-stjärnan med sin mamma Sharon 2007

Connie Talbot 2010

Connie Talbot i tv-showen Loose Women 2016

Connie Talbot 2007

Connie 18 år på tv-showen 'Lorraine' i London 2018

Connie Talbot 2018 - 18 år gammal

LÄS OCKSÅ: Efter Idol-vinsten – så här ser Agnes Carlsson ut idag

LÄS OCKSÅ: 7 år senare – så ser världens vackraste tvillingar ut idag

FOTO: IBL/Ken McKay

FRÅN FÖRSTASIDAN