LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Schlagerstjärnorna är med i nya ”Solsidan”-filmen

28 nov, 2017 
AvJoakim Almén
På fredag 1 december har den hett efterlängtade ”Solsidan”-filmen premiär. Men redan i går kväll var det smygpremiär för filmen. Något överraskande bjöds premiärpubliken på en rollskräll: Samir Badran och Viktor Frisk är med i filmen.
Annons

Många ser fram emot att se hur überpopulära humorserien ”Solsidan” gör sig som långfilm, när den går upp på de svenska biograferna på fredag 1 december.

I går minglades det för fullt när filmen hade förhandsvisningspremiär. På röda mattan sågs bland annat deckardrottningen Camilla Läckberg med maken Simon Sköld, ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff, Moderaternas förra partiledare Anna Kinberg Batra, med komikermaken David Batra. Även ”Idol”-jurymedlemmen Nikki Amini och medlemmarna i First Aid Kit skymtades.

Kändistätt, som sig bör när en film av ”Solsidans” kaliber bjuder in till premiär. På röda mattan syntes också duon Samir Badran och Viktor Frisk, som dessutom bjöd på ett avslöjande de – förmodligen – varit sugna på att berätta ett tag, de har roller i filmen.

NU KAN VI AVSLÖJA ATT VI ÄR MED I NYA SOLSIDAN FILMEN”, skriver Samir i versaler på sin Instagram med hashtagen ”1minuteoffame”.

Samirs följare verkar vara lika taggad på att se Samir (och Viktor) i filmen, som huvudpersonerna själva.

Annons

Nu måste jag ju se den!”, skriver en.

Haha men whaat!!? Bara de gör ju att man måste se den ju”, skriver en annan medan tredje överraskas av Samirs klädval för kvällen.

Samir i skjorta??? Är detta ett mirakel”.

Under seriens fem säsonger har tittarna fått följa främst Fredde (Johan Rheborg), Mickan (Josephine Bornebusch), Anna (Mia Skäringer) och Alex (Felix Herngren) liv i Saltsjöbaden. Serien slutade med att Fredde och Mickan gick i parterapi, men att de tillslut återförenades. I filmen är det Anna och Alex tur att gå igenom en kris. Och ska vi tro recensionerna som hittills trillat in verkar man lyckats göra en solid film av seriens arv.

Är ni taggade på ”Solsidan”?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons