LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Populära tv-profilen är klar för årets "Let's dance"

23 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Här är årets fjärde klara deltagare för "Let's dance". I vår ger sig författaren och tv-profilen Martina Haag sig in i TV4-programmet.
Annons

I vår drar TV4s ”Let’s Dance” igång med ännu en säsong och nu släpper kanalen fler deltagare som ska svänga sina lurviga i rutan. Klara för programmet hittills är Hollywood-stjärnan Britt Ekland, 75, skidlegendaren Gunde Svan, 56, och artisten Viktor Frisk, 22, som just nu är en av finalisterna i Melodifestivalen med duon ”Samir och Viktor”.

Nu är också författaren och skådespelaren Martina Haag, 53, klar. Det avslöjades under fredagens “Nyhetsmorgon” efter att kanalen gett tittarna ledtrådar som bland annat ett par gympaskor, en hög med böcker och ett järnvägsspår.

Martina Haag är författare och ligger bakom populära böcker som “Det är något som inte stämmer”, “Underbar och älskad av alla” samt “Glada hälsningar från Missångerträsk”. De två sistnämnda har också filmatiserats med Martina själv i huvudrollerna. Hon har också skådespelat i andra filmer som “Adam & Eva”.

Angående ledtrådarna så har Martina också skrivit en bok om löpning samt kammat hem vinsten i SVT-programmet “På spåret” 2012 tillsammans med ex-maken Erik Haag, 50.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Här är alla deltagare som är klara för Let’s Dance hittills:

Foto: IBL

Annons