Skrällen: De är klara för Melodifestivalen

En efter en avslöjas det nya tävlande till nästa års Melodifestival. Nu berättar Nöjesbladet att ännu en ”Idol”-vinnare är nu klar för tävlingen, och även en av Sveriges största komiker.

På tisdag håller SVT en presskonferens där de kommer att avslöja alla tävlande under ”Melodifestivalen” 2018. Men innan dess avslöjas det då och då artister som kommer att medverka i nästa års tävling. Det är en del drös med kända ansikten som redan är klara för Melodifestivalen – och fler blir det.

Tidigare har det avslöjats att bland annat Mariette Hansen, 34, duon Samir & ViktorJonas Gardell, 54, Benjamin Ingrosso, 20, och Kikki Danielsson, 65, ska vara klara för Melodifestivalen. Och vi hittar också nykomlingar som ”Idol”-vinnaren Martin Almgren, 29, och ”Let’s Dance”-profilen Sigrid Bernson, 28, och Edward Blom, 47, bland de tävlingssugna.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Nu rapporterar Nöjesbladet att den befintliga skaran får sällskap av ännu fler. Klar för ”Mello” är nu ännu en ”Idol”-vinnare, Liam Cacatian Thomassen, 20. Och även komikern Robert Gustafsson, 52, står tävlingsklar och redo tillsammans med sitt dansband Rolandz.

Melodifestivalens chef Christer Björkman, 60, ville egentligen inte avslöja Rolandz medverkan innan presskonferensen på tisdag, men uppgifterna nådde Nöjesbladet redan för några veckor sedan, och nu har källor kunnat bekräfta att det stämmer.

– Ja, det hade SVT nog helst velat hålla hemligt. Men jag är faktiskt förvånad att det inte kommit ut tidigare, berättar en uppgiftslämnare till Nöjesbladet.

Vilket gäng SVT hittills skrapat ihop! Vilka hoppas ni mer på att få se? Spänningen är olidlig fram till tisdag.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Idol-profilen klar för Melodifestivalen – hans första ord

LÄS OCKSÅ: Biancas oväntade plan i Melodifestivalen: ”Hade varit skitkul”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!