LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: De är klara för Melodifestivalen

23 nov, 2017 
En efter en avslöjas det nya tävlande till nästa års Melodifestival. Nu berättar Nöjesbladet att ännu en ”Idol”-vinnare är nu klar för tävlingen, och även en av Sveriges största komiker.
Annons

På tisdag håller SVT en presskonferens där de kommer att avslöja alla tävlande under ”Melodifestivalen” 2018. Men innan dess avslöjas det då och då artister som kommer att medverka i nästa års tävling. Det är en del drös med kända ansikten som redan är klara för Melodifestivalen – och fler blir det.

Tidigare har det avslöjats att bland annat Mariette Hansen, 34, duon Samir & ViktorJonas Gardell, 54, Benjamin Ingrosso, 20, och Kikki Danielsson, 65, ska vara klara för Melodifestivalen. Och vi hittar också nykomlingar som ”Idol”-vinnaren Martin Almgren, 29, och ”Let’s Dance”-profilen Sigrid Bernson, 28, och Edward Blom, 47, bland de tävlingssugna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu rapporterar Nöjesbladet att den befintliga skaran får sällskap av ännu fler. Klar för ”Mello” är nu ännu en ”Idol”-vinnare, Liam Cacatian Thomassen, 20. Och även komikern Robert Gustafsson, 52, står tävlingsklar och redo tillsammans med sitt dansband Rolandz.

Annons

Melodifestivalens chef Christer Björkman, 60, ville egentligen inte avslöja Rolandz medverkan innan presskonferensen på tisdag, men uppgifterna nådde Nöjesbladet redan för några veckor sedan, och nu har källor kunnat bekräfta att det stämmer.

– Ja, det hade SVT nog helst velat hålla hemligt. Men jag är faktiskt förvånad att det inte kommit ut tidigare, berättar en uppgiftslämnare till Nöjesbladet.

Vilket gäng SVT hittills skrapat ihop! Vilka hoppas ni mer på att få se? Spänningen är olidlig fram till tisdag.

Foto: IBL

Annons