LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Hon tar över Ensam mamma söker

24 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Jessica Andersson gör comeback i tv-rutan. I höst ser vi henne som programledare i Ensam mamma söker.
Annons

Schlagerstjärnan Jessica Andersson, 43, kan snart lägga till en ny erfarenhet på sitt CV. I höst kommer artisten som slog igenom i Fame Factory 2002, nämligen leda TV3:s Ensam mamma söker i höst. I ett Instagraminlägg som publicerats på TV3:s konto berättar hon om nya rollen.

–Nu kan jag äntligen få avslöja att det är jag som är den nya programledaren för Ensam mamma söker, så missa inte att följa våra tre härliga mammor i sin jakt efter den stora kärleken, säger hon i videon som hon även delat på sitt eget konto.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Nu får jag äntligen avslöja att jag fått det hedrande uppdraget att leda Ensam mamma söker som kommer tillbaka i tv-rutan i höst! Så spännande och häftigt!”

När Jessica Andersson var med i “Fame factory” där hon tillsammans med Magnus Bäcklund bildade gruppen “Fame”, och hon har även deltagit i Let´s dance 2011 då hon tog hem segern.

Foto: IBL, Instagram

Annons