TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här gifter sig Tilde och Peter i TV4: "Ska stå och mjukhångla"

30 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här säger Tilde de Paula Eby och Peter Jihde "ja" till varandra i "Nyhetsmorgon". Men när Peter ger bort sin riktiga vigselring till programledarkollegan blir stämningen något spänd. – Wow, nej, det där blir inte populärt, säger Tilde.
Annons

Det var i morgonens “Nyhetsmorgon” som Tilde de Paula Eby, 44, och Peter Jihde, 45, bestämde sig för att gifta sig med varandra. Anledningen var att de båda programledarna skulle iscensätta ett bröllop tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 41, för att diskutera bröllopsbilder.

Tilde får på sig en slöja och Peter en slips. Bingo dyker upp klädd som en präst och ber dem att säga “ja” till varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Anna Tilde Jane de Paula Eby, tager du Peter Gösta Bertil Jihde till att bli din kollega och partner för alltid? säger han.

– Absolut. Utan tvekan. Vad fint, säger Tilde de Paula.

Därefter får Peter samma fråga, säger “ja” och Bingo ber programledarna att växla ringar. Då tar Peter plötsligt av sig sin riktiga vigselring, från bröllopet med frun Karin Jihde, 42, och försöker sätta på den på Tildes finger. Något som hon inte riktigt uppskattar.

Annons

– Är det där din riktiga ring? Nej, wow, det där blir inte populärt, säger Tilde och ringceremonin avbryts.

I stället går programledarna på att ta bröllopsfotografier tillsammans. Bingo menar att det är viktigt med spontana poser när det kommer till bilderna, något som Peter tar fasta på och lyfter upp Tilde i sin famn.

– Det här är ju väldigt spontant. Tilde var inte alls med på det, hon hade trott att vi ska stå och mjukhångla liksom, säger Peter Jihde och skrattar.

Tilde de Paula Eby fyller snart i:

– Det här var det konstigaste jag varit med om, säger hon.

Foto: TV4

Annons