TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Wille Hultkrantz ny deltagare i Paradise Hotel

03 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
William Hultkrantz och Robin ”Mos” Andersson i Paradise hotel 2018
William ”Wille” Hultkrants chockar alla när han kliver in som ny deltagare i Paradise hotel. ”Det är dags att programmet får lite klass”, säger den forna Ung och bortskämd-deltagaren.
Annons

Den här veckan kliver en ny deltagare in på Paradise hotel, och det är inte vem som helst som dyker upp i rutan utan ett välkänt ansikte. William ”Wille” Hultkrantz, 22, var nämligen med i ett annan program på TV3 förra året – Ung och bortskämd. Där berättade han om de miljongåvor han fick av sina föräldrar i form av bilar, och om sitt stora intresse för dyr champagne. Nu kliver denna livsnjutare alltså in i rutan på nytt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill vara med i Paradise hotel eftersom att jag tycker det är dags att programmet får lite klass. De andra deltagarna är som billiga bag in box-viner, jag kommer komma in som en jävligt dyr skumpa, säger han i sin introduktionsvideo.

William ”Wille” Hultkrantz är inte bara en ung och bortskämd tv-profil. Han har även släppt låtarna En skvätt Moët, Bada i champagne och Fyll på lite till, och kallar sig själv för kung på dansgolvet.

– Nu kommer jag vara kungen av hela Paradise hotel. Nu ska trashen ut härifrån, säger Wille.

Annons

Han har redan en plan för att ta hem vinsten och det är att skicka hem alla bad boys först.

– Det gäller att spela med de där dumma, ointelligenta människorna.

När Wille gör entré på hotellet blir glädjen stor hos några av de andra deltagarna.

– Vilken jävla stjärna. Här är ju skumpakillen framme på hotellet och han passar ju verkligen in, säger Robin ”Mos” Andersson, 26.

Han får medhåll av Marcelo Peña, 27,

Han verkade vara ganska framåt, tycker om att prata, tycker om att synas och höras förmodligen. Han kan bli rolig här inne. Jag längtar till jag får festa med honom faktiskt.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se Willams entré i Paradise hotel här:

FOTO: TV3

Annons