Artikeln innehåller reklamlänkar

Skrällbeskedet: Justin Bieber och Hailey gör realityshow

Hailey Baldwin och Justin Bieber planerar realityshow.

Justin Bieber och Hailey Baldwin vill dela sin nygifta glädje med hela världen. Nu kommer allt på tv.

Det har varit mycket spekulationer om Justin Bieber, 24, och Hailey Baldwin, 22, verkligen är gifta, men det råder inga tvivel om saken. Popstjärnan och supermodellen förlovade sig i somras. Nyheten slog ner som en bomb i nöjesvärlden, och många blev förvånade eftersom att Justin bara månader tidigare hade brutit upp med Selena Gomez, 26.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men i november förra året kom bekräftelsen från Justin själv. På Instagram la han ut en bild på sig och Hailey med texten ”Min fru är fantastisk”. Nu har Hailey bytt efternamn på sin Instagram till Hailey Bieber. Och nu tar paret sin relation till nya höjder då Justin vill att hela världen ska lära känna hans fru. Det planeras för en realityshow.

– Justin och hans fru är nu i förstadiet för att planera sin egen realityshow om sitt nya liv tillsammans och den kommer att påminna mycket om Jessica Simpson och Nick Lacheys show Newlyweds, säger en källa till amerikanska nöjessajten Radar online.

Justin och Hailey träffades redan 2015, men förnekade då en romans och sa att de bara var vänner. De båda skaffade andra partners men i våras blev de plötsligt singlar samtidigt. Sedan Justin friade har de inte längre gjort något för att dölja sin kärlek.

Selena knäcktes av Justins nya relation

Relationen med ungdomskärleken Selena höll i sig ett par år, och när det uppdagades att Justin börjat dejta Hailey blev hon knäckt.

– Selena är väldigt medveten om att Justin och Hailey hänger igen, och såklart gör det ont. Hon har fortfarande väldigt djupa känslor för Justin. Det är smärtsamt för henne att se att han är med Hailey igen, men det är vad det är, sa en av hennes vänner till Hollywood life i somras.

Men trots saknaden om att det smärtar att se Justin tillsammans med Hailey så vet Selena innerst inne att det här är vad som är bäst för henne. Att hon och Justin inte mår bra av att vara tillsammans, skrev Hollywood life.

LÄS MER: Efter ryktena – Hailey om barnbeslutet med Justin Bieber

LÄS MER: Därför skjuter Justin Bieber och Hailey upp bröllopsfesten

LÄS MER: TÄVLING: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!