TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skräckskadan i ”Biggest loser”: "Det ser riktigt illa ut"

18 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Deltagaren Dan Ahnelöv faller omkull i kvällens "Biggest loser" och tvingas akut till sjukhus. Nu fruktar han att hans tid i dokusåpan kan vara över.
Annons

Det är i kvällens avsnitt av ”Biggest loser” på Sjuan som olyckan är framme. När tränarna Sabina Dalfjäll, 39, och Mikael Hollsten, 33, tar ut deltagarna på gräsmattan för att spela fotboll tillsammans skadar sig Dan Ahnelöv, 50, svårt. När han kastar sig efter bollen, trampar han snett och faller omkull framför kamerorna samtidigt som han skriker ut sin smärta.

– Det gör ont som fan, vrålar han i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skriket får också de andra deltagarna att avbryta allting och springa fram till honom.

– Det ser riktigt illa ut faktiskt. Han skrek rakt ut och det brukar inte karlar göra, liksom, säger deltagaren Jinnie Skoog, 38.

Dan Ahnelöv får hjälp av två av de andra deltagarna för att kunna ta sig upp från marken. Därefter tvingas han att lämna slottet för en stund, för att akut föras till sjukhus framför kamerorna. Nu fruktar han att han kanske inte kan återvända till tävlingen.

– Jag blev både nervös och orolig när jag landade, för jag kände att något hade hänt i knäet. Det gjorde fruktansvärt ont, säger han i programmet och fortsätter:

– Till slut gjorde det så jävla ont i knäet att jag var tvungen att åka in till lasarettet för att få det kollat. Nu är det kanske stopp på min resa i “Biggest loser” här på slottet.

“Biggest loser” sänds 21.00 i kväll, tisdag, på Sjuan.

Foto: Sjuan

Annons