Skickades hem från "Ensam mamma söker" – efter bastusveket

En av killarna i "Ensam mamma söker" vägrar bada bastu med de andra. Då väljer mamman Beatrice Larsson att skicka ut honom.

Det är i kvällens “Ensam mamma söker” som deltagaren Mattias Petersson, 25, tvingas lämna efter att mamman Beatrice Larsson, 26, tröttnat på hans beteende. Trots att det bara är det andra avsnittet, och ingen kille egentligen ska röstas ut, fattar hon beslutet efter att han vägrat basta tillsammans med henne och de andra killarna.

Under båtresan till bastun klagade Mattias Petersson även på att han blev åksjuk och illamående av att vara till havs.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

– Han får åka hem. Jag gillar att basta och att åka båt och gillar man inte det så ska man nog inte vara med mig, kände jag. Men han hittar nog en annan kärlek, säger Beatrice Larsson i programmet och fortsätter:

– Det är okej om man inte gillar att basta, men det kändes som att han inte ville vara med och lära känna mig. Jag är en person som gillar att göra grejer och vill gärna ha en social kille. Jag kände inte att vi klickade där, så det var mest rättvist att han fick åka hem.

När hon berättar om beslutet för Mattias Petersson själv är han kortfattad, men menar samtidigt att han förstår hennes val.

– Jag tänker inte basta i alla fall. Det är för varmt. Och det är inte tråkigt att åka båt, men jag blir åksjuk. Så det är förståeligt om du skickar hem mig, det hade jag tänkt ut innan, så det är lugnt. Jag klarar mig, säger han i programmet.

Beatrice Larsson svarar då:

– Jag känner såhär: Jag kommer inte att kunna fortsätta träffa dig. Jag får tacka för att jag fick träffa dig, men jag är nog inte rätt tjej för dig, säger hon.

“Ensam mamma söker” sänds 21.00 på torsdagar på TV3 och Viafree.

Programledaren Jessica Andersson med mammorna Jenny Edlund, Johanna Ridde och Beatrice Larsson.

Jenny Edlund. 

Beatrice Larsson.

Johanna Ridde. 

Jessica Andersson. 

LÄS MER: Jessica Anderssons kamp för att bli gravid: ”Jättemirakel”

LÄS MER: Jessica Anderssons nya kärlek – stjärnkocken: ”Jättelycklig”

Foto: IBL