Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skarp kritik mot Isabella Löwengrip efter avslöjandet om Hampus

31 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip får nu kritik från sina läsare. De anser att hon utsätter pojkvännen Hampus Jarlbo för stor fara.
Annons

Bloggerskan och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, gick nyligen ut och berättade om sin nya kärlek Hampus Jarlbo, 28. Hon har tidigare varit försiktig och inte velat visa hans ansikte eller skriva ut hans namn.

”Jag har velat hålla honom borta från offentligheten så länge som möjligt. Men tillslut blev livet i skymundan mer krånglig än att faktiskt berätta hur det låg till.” skrev hon då på sin blogg.

Hon har själv blivit utsatt för både dödshot och kidnappningshot och har därför ett stort säkerhetspådrag kring sig och sina två barn. Hon har bland annat ett vaktbolag, ett säkerhetsrum i hemmet och har under vissa veckor med sig en livvakt överallt. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I och med att relationen med nya pojkvännen blev offentlig har Isabella börjat dela med sig allt mer av livet ihop med Hampus. Något som hennes läsare i vanliga fall älskar, men den här gången tycker de att hon har gått för långt. På sin blogg skriver hon om ett restaurangbesök i Stockholm och skriver ut både namn och adress på serveringen.

Annons

”Det är ett italienskt ställe men i en väldigt skandinavisk miljö. Hampus bor granne med restaurangen så vi har varit där några gånger.”

Det har fått läsarna att reagera och de menar att hon inte borde skriva ut var Hampus bor med tanke på hotbilden som finns mot henne.

”Är det verkligen så smart att skriva ut att din pojkvän bor granne med restaurangen? Det är ju lite som att be alla sjuka stalkers och andra psykon att göra något? Så som du pratar om din säkerhet och allt som du blir utsatt för så känns det ju säkrast att inte dingla med adresser framför dom.”

”Med tanke på ditt säkerhetsläge kanske du inte ska skriva ut exakt var din pojkvän bor? Blir orolig.”

”Varför berättar du i förväg vart du ska någonstans, var pojkvänner bor, vad barnen ska göra å vara, väldigt märkligt beteende.”

Isabella har ännu inte svarat på kommentarerna. Hon var tidigare gift med  Odd Spångberg, som hon har barnen Gillis, 4, och Sally, 2, med. Under våren 2017 meddelade de dock att de skulle skilja sig.

Foto: IBL

Annons