TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skandalskådisen får böter för fylleri - skrek rasistiska kommentarer

21 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Skådespelaren Shia LaBeouf slängde ur sig sexistiska och rasistiska kommentarer. Nu döms han till böter för senaste fylleskandalen.
Annons

Skådespelaren Shia LaBeouf, 31, är minst lika känd för sina skandaler som för sitt skådespeleri.

I somras greps Borg-skådisen i staden Savannah för fylleri. Under gripandet ska han ha uttryckt sig både rasistiskt och sexistiskt.

Efter en förlikning har det nu slagits fast att Shia LaBeouf ska betala böter på 21.000 kronor, skriver TMZ. Shia LaBeouf ska också gå i terapi för att lära sig hantera sin ilska.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Shia LaBeouf har tidigare skrivit att han kämpar mot ett alkoholmissbruk och att han vill hålla sig nykter. Efter händelsen skrev han ett uttalande på sociala medier där han bad om ursäkt för vad som hänt.

“Jag är djupt skamsen över mitt beteende och har inga ursäkter för det. Min uppenbara respektlöshet för auktoriteter är minst sagt problematisk och totalt destruktiv. Det är ett nytt lågvattenmärke, ett lågvattenmärke jag hoppas är botten”, skrev skådisen då.

FOTO: IBL

Annons