Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skam-stjärnan Thomas Hayes nya kärleksbesked – 4 år efter succén

04 aug, 2019 
Thomas Hayes kärleksliv efter Skam
Thomas Hayes vann många människors hjärtan med rollen som William Magnusson, eller ”Snygg-William”, i tv-serien Skam. Nu berättar han hur det går med kärlekslivet.
Annons
Fyra år efter succén – det gör Skam-stjärnorna idagBrand logo
Fyra år efter succén – det gör Skam-stjärnorna idag

För fyra år sedan kom det första avsnittet av den norska ungdomsserien Skam. Under fyra säsongen fick vi följa karaktärerna och deras vardag på gymnasiet Nissen i Oslo. Programmet blev snabbt en succé både i Norge och Sverige och därför blev många fans besvikna när det inte kom en uppföljning.

Skådespelarna som spelade i Skam fick mycket uppmärksamhet i medierna efter sin medverkan. Josefine Pettersens, 23, har fortsatt på samma yrkesbana sedan hon gjorde succé med rollen som Noora.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lisa Tiege, 21, som spelade karaktären Eva, har även hon fortsatt skådespela efter Skam. Fansen har bland annat kunnat se henne spela huvudrollen i filmen Battle.

En annan minnesvärd karaktär från Skam är Chris, eller Herman Tømmeraas, 22, som han egentligen heter. Han är numera aktuell i ungdomsserien Semester, både som skådespelare men även exekutiv producent.

Annons

Skam-Williams nya besked om kärlekslivet

Ett av de kärleksdraman vi fick följa under de fyra säsongerna var det mellan Noora och ”Snygg-William”, som spelas av Thomas Hayes, 22.

Det har varit ganska tyst kring Thomas Hayes efter Skam-hysterin. Han hade en roll i thrillern The River och har även varit med i mockumentären Han heter icke William, vilket är en serie om skådespelarens liv efter ungdomsseriens slut. I övrigt jobbar Thomas med kommersiella uppdrag på Instagram och tar sig an diverse dj-gig.

Thomas Hayes har tidigare berättat att dejtandet har varit ganska tufft efter att han slog igenom i Skam. Detta på grund av att många tjejer ser honom som den karaktär han spelar i serien. I en intervju med norska Se och hör ger Thomas nu ett nytt besked om kärlekslivet.

– Det händer inget speciellt på den fronten, det gör det inte. Jag är fortfarande singel, säger Thomas Hayes.

– Är det frivilligt?, frågar reportern från Se och hör, varpå Thomas Hayes svarar:

– Ja, eller jag vet inte. Jag tror det.

Direkt efter Thomas genombrott var det många fans som skrev kärleksmeddelanden till honom på Instagram. Fyra år senare har hysterin kring honom svalnat en aning dock.

– Det har jag lagt märke till, det är inte så mycket kärlek på Instagram längre.

När Thomas Hayes får frågan om hur hans drömtjej ser ut svarar han kort:

– Vacker.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Vegard Wivestad Grøtt

Annons