Skam-fansens oro efter bilden – försvinner han ur serien?

Serr, kødder du nå?!

I väntan på en fjärde säsong av Skam har spekulationerna bland fansen satt igång. Efter att Skam-skådespelaren Herman Tømmeraas mamma lagt upp en bild på Instagram började många Skam-fans spekulera kring Penetrator-Chris framtid.

Bilden, som föreställer skådespelaren tillsammans med sin mamma, har bildtexten: “Hjälp, snart militären för den förstfödda! Vart har åren gått?”. Nu undrar förtvivlade fans kring hur säsong fyra kommer att se ut. Kommer karaktären Penetrator-Chris att försvinna ur serien?

Många fans har hoppats på att just Penetrator-Chris ska vara huvudpersonen i säsong fyra och i en omröstning på norska Side2 har 45 procent röstat på karaktären som huvudrollsinnehavare till nästa säsong.

Håkon Moslet, redaktionschef på NRK, vill inte avslöja karaktärens framtid, men har ett aningen lugnande besked angående skådespelarnas projekt vid sidan av Skam-inspelningarna.

– Vi är vana vid att skådespelarna i serien kombinerar sina roller med andra aktiviteter och det är egentligen allt jag har att säga, säger han till Dagbladet. 

Säsong fyra har fortfarande inte fått något premiärdatum, men den tredje säsongen av Skam med svensk textning kommer äntligen till SVT Play på fredag. Säsong tre har premiär klockan 6.00 den 6 januari på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Då kommer nya säsongen av Skam

TEXT: Nanna von Knorring

FOTO: NRK

SENASTE NYTT!