Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Skådisen opererar sig igen efter att ansiktet ruttnade av sjukdomen

08 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Eastenders-skådisen Danniella Westbrook opererar sig igen efter att hennes ansikte ruttnat.
2015 genomgick Eastenders-skådisen Danniella Westbrook en skönhetsoperation som gick fel och slutade med att delar av hennes ansikte ruttnade. Nu opererar hon sig igen för att rädda sitt utseende.
Annons

Danniella Westbrook, 45, var bara 16 år när hon först gjorde entré i den brittiska tv-såpan Eastenders, som sänts i BBC sedan 1985. Sedan dess har hon spelat in nästan 300 avsnitt, men hoppat av serien och kommit tillbaka flera gånger.

Daniella har tidigare berättat att med kändisskapet som tonåring kom också en nyfikenhet på droger, och hon blev tidigt kokainberoende. År 2000 kollapsade hennes näsa efter det långvariga kokainmissbruket. Daniella checkade in på rehab och blev nykter, men när hon 2005 skulle rädda sin förtvinade näsa gick allt fel. Skådespelerskan hade drabbats av benskörhet, vilket gjorde att hennes näsben vittrade sönder och hela ansiktet kollapsade!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men problemen slutar inte där!

Danniella Westbrook hade även gjort ett tandimplantat inför en filmroll, som gav henne stora problem. Piggarna skar in i hennes käkben, som ruttnade dag för dag och som gjorde att hon idag knappt har något tandkött kvar, skriver Daily mail.

Annons

– De behöver ta en bit ben från min skalle och sätta en platta i mitt ansikte, men de har inget att fästa plattan på eftersom mitt skelett inte är starkt nog, har Danniella berättat för Mirror enligt Daily mail.

Har överlevt cancern

Danniella har även varit nära att dö efter att hon drabbats av blodförgiftning. Hon låg inlagd på sjukhus i sju veckor innan hon till sist kunde komma hem. Till råga på allt har hon även haft cancer i sin livmoder, men är idag friskförklarad.

Snacka om att Danniella Westbrook varit otursförföljd!

Nu håller den tidigare Eastenders-skådisen på att genomgå ytterligare ingrepp för att försöka rädda sitt kollapsande ansikte skriver tidningen. I torsdags gick hon på röda mattan på Essex TV Awards.

FOTO: IBL

Annons