Mumbo Jumbo plockas bort – nu bekräftar Louise Nordahl TV4:s beslut

Daniel Norberg, Mumbo Jumbo

Mumbo Jumbo med Daniel Norberg i spetsen lyste med sin frånvaro i tablån under hösten.
Nu kan en av komikerna avslöja att programmet plockas bort.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malou von Sivers vädjan till TV4 – känslorna efter avhoppet
0:32

Efter reklamen: Malou von Sivers vädjan till TV4 – känslorna efter avhoppet

(0:32)

Slå på ljud

Humorprogrammet Mumbo Jumbo med Daniel Norberg, 32, i spetsen har i fyra säsonger engagerat och underhållit tittaren med sina sketcher och parodier på aktuella händelser och personer.

Daniel tillsammans med Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall Menon tar tittaren med storm varje avsnitt på ett roligt och icke blygsamt sätt.

Den senaste säsongen sändes under hösten 2021 och sedan dess har programmet inte dykt upp i tablån. Nu kan Louise Nordahl avslöja för Hänt att programmet ligger på is.

– Det jag har hört är att programmet ligger på is, sen vad det betyder i verkligheten har jag ingen aning om. Men jag skulle gärna fortsätta med det ifall TV4 valde att plocka upp det igen, säger Louise till Hänt.

Så du är redo hoppa in med dina sketcher om det skulle bli en till säsong?

– Absolut. Jag har ju imiterat mycket och ibland så kan man behöva en paus ifrån det också, för att känna att man saknar att göra det.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Kollegan Daniel Norberg framförde egenskriven låt på bröllopet

Komikern Louise Nordahl blev upptäckt efter att hon gjorde imitationer av realityprogrammet Paradise hotel på Facebook. Framgångarna på sociala medier gjorde att flera produktionsbolag kontaktade henne och plötsligt var hon en av huvudkaraktärerna i det folkkära programmet Mumbo Jumbo.

Under året som gått har hon spelat i Scalarevyn med stora namn som Henrik Dorsin och Vanna Rosenberg och i somras var hon dessutom aktuell i SVT:s politiska serie Herr talman.

Under året har hon även hunnit med att gifta sig med sin kärlek Kristoffer Olofsson och en minst sagt rolig detalj under parets bröllop var att ingen mindre än kollegan och vännen Daniel Norberg framförde en egenskriven låt dagen till ära.

– Jag kan nämna en kul sak. Daniel Norberg sjöng en egen låt på vigseln som han skrivit till oss och den ska han släppa i höst. Det var väldigt fint att få gå in till en egenskriven låt av honom. Den heter ”Som du är”, berättade Louise för Aftonbladet.

Daniel Norberg entrar Diggiloo-scenen i sommar

Men bara för att Mumbo Jumbo i nuläget inte kommer med någon ytterligare säsong betyder det inte att Daniel Norberg står lottlös.

Han har nämligen pressenterats som en av sommarens artister till Diggiloo-turnén med bland andra Idol-vinnaren Nike Sellmar och Anne-Lie Rydé.

Om det blir en säsong till i framtiden får tiden helt enkelt utvisa.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN