Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Skådespelaren Filip Bergs nya kärleksbesked: ”Den rätta”

13 jun, 2019 
Filip Bergs nya kärleksbesked
Skådespelaren Filip Berg har slagit igenom stort i Sverige och syns ofta i tv-rutan eller på bioduken. Men något man sällan får en inblick i är hans privatliv. Men nu delar han ett kärleksfullt inlägg på någon han kallar ”den rätta”.
Annons

Filip Berg, 32, slog igenom som skådespelare redan i ung ålder, men de senare åren har han slagit igenom stort. Han har spelat huvudrollen i den hyllade filmen En man som heter Ove, och huvudrollen i TV3:s serie Svartsjön.

Men privatlivet har han varit mer eller mindre hemlig med genom åren. Tidigare hade han en relation med skådespelarkollegan Julia Ragnarsson. De träffades 2013 under inspelningarna av Stockholm stories.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev lite gnistor ­redan i början när ­Filip och jag träffades, sa Julia Ragnarsson till Aftonbladet 2014. Hon fortsatte:

–  Att möta kärleken ­hade jag ­inte väntat mig, men det föll sig naturligt när vi träffades.

Filip Berg och Julia Ragnarsson
Julia Ragnarsson och Filip Berg träffades under inspelningarna.

Julia Ragnarsson och Filip Berg bodde då ihop och titulerade sig som sambos.

Kärleksfulla inlägget på Instagram

Men nu delar Filip Berg en bild av en ny kärlek på Instagram. I bildtexten har han skrivit tre stycken hjärtan följt av en hashtag med orden ”The one”, ”den rätta”.

Annons

Bland kommentarerna till inlägget kommenterar flera deras kärlek.

Wow bästa bästa er”, skriver en.

Kärlek”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/ByicnIjoTiK/

Stora drömmar

Förutom En man som heter Ove och Svartsjön har vi tidigare kunnat se Filip Berg i roller i produktioner som bland annat Solsidan, Beck – Rum 302, Finaste familjen, Livet enligt Rosa och Andra avenyn.

Han spelade även en av huvudrollerna, Isak, i långfilmen Odödliga, och för den rollen blev han nominerad för en Guldbagge.

Trots stora framgångar i Sveriges skådespelarvärld har han inte nått sin stora dröm än. I en intervju med Café har han tidigare berättat om drömmen om Hollywood:

– För 20 år sedan hade man tänkt tanken, och då hade det inte varit mer än en tanke. Men i dag, i och med att det finns många svenska skådisar som det gått bra för, är det en dröm. En dröm man kan ta på. Det är klart jag vill det, dels för att jag vill tjäna pengar och göra stora produktioner. Jag har gjort det här till och från i 15 år och är relativt etablerad. Jag kan inte trösta mig med att jag vet att jag kommer att ha jobb hela tiden.

FOTO: TT, Instagram

Annons