TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sjuksköterskans stora miss under Rebecca Stellas förlossning: ”Hur sjukt?”

06 mar, 2018 
Rebecca Stella Simonsson födde sitt första barn för bara en månad sedan och nu berättar hon om sin förlossning i sin podcast. Hon avslöjar en stor miss som en av sjuksköterskorna råkade göra mitt under själva förlossningen.
Annons

Tv-profilen Rebecca Stella Simonsson, 32, blev mamma åt sonen Dion i början av februari i år. Hon är bosatt i Los Angeles tillsammans med fästmannen Manny Dion, därför ägde förlossningen rum i USA med hjälp av ett planerat kejsarsnitt. I sin podcast berättar hon nu om förlossningen och avslöjar en stor miss som en av sjuksköterskorna råkade göra under tiden.

– Det stod en sköterska bredvid mig med en spegel i handen som då ska rikta spegeln mot där jag ska kunna se Dion komma upp ur min mage. Men det här puckot står ju och riktar spegeln mot mitt öppna snitt, berättar Rebecca Stella i sin podcast.

Till saken hör även att Rebecca reagerade väldigt starkt på det lugnande som hon fick i sig inför förlossningen, och förklarar att hon därför var helt borta i huvudet den större delen av tiden. Hon har därför inte särskilt många minnen därifrån, men ett minne som fastnat är just detta.

– Men jag var ju så väck, så jag sket ju i det. Nej men alltså, jag såg hela grejen. Hela uppfläket av min mage. Hur sjukt?, fortsätter hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons