LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Morgan Allings okända relation till Siw Malmkvist – är nära släkt

21 sep, 2023 
Siw Malmkvist och Morgan Alling
Siw Malmkvist och Morgan Alling är släkt.
Nu berättar Morgan om hur han fick veta i tonåren att Siw Malmkvist är hans biologiska pappas syster.
– Helt plötsligt kände jag att jag tillhörde någonting. Jag var inte bara en trasdocka som man kunde slänga bort, säger Morgan till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”Brand logo
Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”

När Morgan Alling, 55, var fyra år förlorade hans biologiska mamma vårdnaden om honom, detta som en följd av missbruksprolematik. Han levde sedan på barnhem och fosterhem innan han tillslut hamnade hos en familj där allting blev rätt. Morgan gick då från Morgan Persson till Morgan Alling.

Morgan Alling och Siw Malmkvists okända släktskap: ”En väldigt stark upplevelse”

Som 13-åring berättade Morgan att han gärna ville börja spela teater och det var då som Morgans fosterpappa berättade för honom att han hade skådespelare i släkten. Morgans biologiska faster visade sig nämligen vara Siw Malmkvist, 86.

– Det var en väldigt stark upplevelse. Helt plötsligt kände jag att jag tillhörde någonting. Jag var inte bara en trasdocka som man kunde slänga bort. Om Siw Malmkvist var min faster hade jag kanske också skådespelargener och kunde bli som hon. Det gav mig råg i ryggen att anmäla mig till en amatörteaterföreställning, säger Morgan i en ny intervju med Hemmets journal.

Annons

Kort där efter var Siw på besök i staden då hon var aktuell i en föreställning som Morgan besökte.

– Bara att vara i samma rum som en släkting kändes helt otroligt. Efteråt skulle jag gå fram och hälsa på Siw. Jag var fruktansvärt nervös men innan jag ens hann säga hej utbrast Siw: ”Jag vet något som du vet”. Hon såg direkt att jag var hennes bror Svens son, säger Morgan.

Verkliga relationen mellan Morgan Alling och hans faster Siw Malmkvist idag: ”Ses på kändispremiärer”

Morgans biologiska pappa Sven hade försvunnit ur hans liv när Morgan endast var tre månader gammal. Idag lever inte längre Sven och Morgan fick aldrig träffa sin biologiska pappa på senare dar men faster Siw finns kvar i hans liv.

– Vi skickar sms till varandra lite titt som tätt och kramas när vi ses på kändispremiärer, säger Morgan om relationen till Siw.

FOTO: TT

Annons