TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Siri Barje om situationen med sonen under Kockarnas kamp

29 sep, 2020 
Siri Barje
Siri Barje är aktuell i Kockarnas kamp.
Nu berättar hon om inspelningen – som inte var helt lätt då hon hade sin lilla son med sig.
–Jag fick springa fram och tillbaka, säger hon till Nöjesguiden.
Annons

Allt om Tilde De PaulaBrand logo
Allt om Tilde De Paula

Redan som litet barn började kocken Siri Barje att sluka kokböcker. I dag är hon 31 år och utbildad kock, lagar vegomat i TV4, driver en matblogg och har över 100 000 följare på Instagram.

I höst syns hon i ytterligare ett tv4-program, nämligen i Kockarnas Kamp tillsammans med sju andra etablerade kockar. Det är tredje gången hon får frågan om att vara med. För Nöjesguiden berättar hon inspelningen som var rätt påfrestande, då hon precis hade blivit mamma och fick ha med sig bebisen överallt. 

– Det var supermäktigt, supernervöst, och väldigt jobbigt. Jag hade min bebis med mig och han helammade, vilket var ganska stressigt eftersom man spelar in hela dagarna. Jag fick springa fram och tillbaka och amma hit och dit mellan tävlingarna. Det är synkar, de filmar frukost, lunch och middag. När vi åkte därifrån kände jag bara…what the fuck hände. Det var otroligt kul, men jag kände mig lite splittrad ibland. Det är ett jävligt bra gäng, alla deltagare och produktionsteamet. De var väldigt stöttande.

Annons

”Nu hinner jag inte det”

Till sajten berättar hon även om sin stora passion för matlagningen – samtidigt som hon erkänner att hon inte alltid äter det finaste fast att folk verkar tro det.

— Det är klart att jag äter tråkig mat också, framför allt på senare tid efter jag fått barn. Förut fotade jag allt och stylade och fixade. Nu hinner jag inte det, men jag vill fortfarande att det ska vara bra. Om jag gör fiskpinnar ska det vara kokt potatis och mosade ärtor med massor av smör. Jag kanske har en färdig majo i kylen och tänker att det räcker, men så måste jag ändå riva ner vitlök, hacka örter och pressa citron, säger hon och fortsätter:

— Om jag inte har någon ork alls äter jag mackor, men då gör jag dem fina också. Jag kör tre skivor Wasa Sport och gör tre olika toppings utifrån det jag har i kylen. Kanske ost och saltgurka på en, lite dill och sesamfrön. En med ost, färsk gurka, chili flakes och lite salladslök. En med kaviar och persilja. Det låter så jävla pretto, men jag har svårt att äta en knäckebrödsmacka med bara ost på. Jag känner mig inte tillfredsställd då.

Annons