Simon Skölds relation till Camilla Läckbergs ex-män

Camilla Läckberg hade redan tre barn med två olika pappor när hon föll pladask för Simon Sköld.
Nu berättar Simon hur han ser på rollen som bonuspappa och hur relationen är till författarinnans ex.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 43, har sålt miljoner böcker världen över, och mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka.

Författarinnan och MMA-fightern Simon Sköld, 31, har varit ett par sedan 2014. 2016 fick de dottern Polly tillsammans, och år 2017 gifte de sig.

Trots att kärleken varit stark mellan Camilla och Simon så har folk tvivlat kring att deras förhållande ska hålla, och det på grund av åldersskillnaden. Simon Sköld är 13 år yngre än Camilla.

Men paret har visat att tvivlarna har fel. Fem år in i förhållandet valde Camilla Läckberg också att ge en rejäl känga till de hon kallar för ”olyckskorpar”.

”Tänk va. Alla som tyckte, hade åsikter, kraxade som olyckskorpar, dömde ut. För 13 års åldersskillnad. Åt ‘fel’ håll. Nu drygt fem år senare står vi starkare än någonsin. Älskar dig Simon”, skrev hon på Instagram förra året..

För Camilla blev det tredje gången gillt med Simon, då hon nämligen har två skilsmässor i bagaget. Den senaste från kändispolisen Martin Melin och innan det från Micke Eriksson. Camilla och Micke träffades redan under perioden då Camilla studerade på Handelshögskolan i Göteborg.

Från sina tidigare förhållanden har författarinnan barnen Wille, 17, och Meja, 16 och Charlie, 11.

Detta gör att Simon har fått axla rollen som bonuspappa, vilket han pratar om i podcasten Sårbar och superstark.

– Jag träffade Camilla och tänkte ”okej, hon har barn, okej. Tänk om vi blir jättekära men hennes barn är what the fuck” . Men jag visste att funkar det inte med barnen kommer det inte funka med henne heller, säger han.

Relationen till Camillas ex-män

Han berättar vidare hur han fått kasta sig in i rollen som bonuspappa till tre barn och fått lära känna deras två pappor.

– Det har funkat jättebra och vi har en fullt fungerande relation med deras pappor. Vi har bra relation med papporna och inget gammalt groll som ligger och gror.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Han erkänner att de inte alltid tycker samma, men han menar att det är okej så länge alla vill barnens bästa.

–Det jag brukar tänka när det kommer till barnen, jag håller inte alltid med min fru eller barnens pappor. Men alla vi är vuxna människor och vill barnens bästa. Sen är inte alltid mina sätt det bästa.

– Men om man tänker på hur bra det är att alla vill barnens bästa får man lära sig att jämka ibland.

Första mötet med barnen

Innan Simon skulle träffa Camillas barn för första gången hade Camilla gått igenom hur hon trodde att de skulle bete sig.

– Charlie var yngst, han var fem. Han gick det fort med. Han och jag kom jättebra överens.

– Sen skulle jag träffa hennes två äldsta och Camilla har berättat lite hur dom var och hur de skulle bli. Men sen blev det helt tvärtom, säger han i podcasten och skrattar.

Alla nya intryck gjorde att Simon somnade på soffan tidigt varje kväll i början.

– Jag var helt slut, jag var på helspänn som man är i alla nya förhållande plus tre barn på det, säger han i podcasten.

Läs också: Simon Skölds kärlekshyllning till Camilla Läckberg

Läs också: Simon Skölds oro för 4-åriga dottern Polly efter insikten

FOTO: TT