TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Simon Sköld om barnen efter stora förändringarna i familjen

19 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Den här hösten innebär många förändringar för flera utav Camilla Läckberg och Simon Skölds barn.
Nu öppnar MMA-fightern upp om sina känslor inför förändringarna kring barnen.
"Galet", skriver han.
Annons
Camilla Läckberg och Simon SköldBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Sköld

MMA-fightern Simon Sköld, 33, och författaren Camilla Läckberg, 45, har sen fyra år tillbaka dottern Polly tillsammans. Men när Simon gifte sig med deckardrottningen blev han även tre barn rikare. På Instagram skriver han om sina känslor inför de stora förändringarna barnen nu står inför.

Simon och Camillas historia

Simon och Camilla kärlekshistoria började för sex år sedan, och efter att ha visat upp sin kärlek offentligt för första gången fick de utstå starka reaktioner från många håll. Anledningen till de starka reaktionerna var deras åldersskillnad på 13 år, och i en intervju med SVT har Camilla tidigare pratat om uppståndelsen som blev.

–  För mig var det så förvånande att det blev ett sånt himla hallå om det och det höll i sig i nästan två års tid. Massa skriverier och massa kommentarer för att han var yngre och jag blir så förvånad för jag ser ju jättemycket män runt mig som har betydligt yngre kvinnor och ingen kommenterar det överhuvudtaget, sa hon då.

Annons

Men efter många år tillsammans har de bevisat att kärleken övervinner allt, och år 2016 kunde de berätta att den gemensamma dottern Polly hade kommit till jorden. Men när de träffades hade Camilla även barnen Meja, Wille och Charlie från tidigare äktenskap, och Simon fick snabbt bli flerbarnspappa. Idag har han en nära relation till alla barnen och ser de som sina egna.

Simons känslor inför barnens förändringar

Då skolan drar igång till hösten innebär augusti ofta förändringar för många familjer, och ibland kan det kännas läskigt att släppa iväg sina barn på nya äventyr. Då Simon och Camilla har barn i helt olika åldrar innebär den här månaden nystart för två av dem, men på helt olika ställen i livet. Under en bild på honom och sonen Charlie skriver han om sina känslor inför barnens nya liv.

“Igår började Polly skolan, även Meja började Gymnasiet! Spännande tider”, börjar han med att skriva innan han minns tillbaka på sin egen skoltid.

Annons

“Känns inte så länge sen jag själv var där, men det är nu mer än halva livet sen jag hade min första dag på gymnasiet! Galet!” 

 

Men även Charlie ska börja skolan imorgon.

“Imorgon börjar Charlie skolan igen och tror han längtar rätt mycket, la sig tidigt och skönt att de saknar skolan. Bilden är från första kvällen jag träffade honom, presenterades som mammas kompis.”

Och någon som varit snabb med att kommentera är Camilla. Med fem röda hjärtan visar hon sin kärlek till sin familj.

FOTO: TT, Instagram

Annons