Simon Sköld ber om hjälp inför hårförändringen

Simon Sköld behöver råd och vänder sig därför nu till sina följare för hjälp.
Anledningen: Simon ska genomgå en liten utseendeförvandling.
Men åsikterna om Skölds kommande förvandlingen går isär.

Simon Sköld, 33, och Camilla Läckberg, 45, har varit ett av Sveriges mest omskrivna par sedan deras förhållande blev officiellt. År 2016 föddes deras första gemensamma barn Polly, och året därpå klämtade bröllopsklockarna för paret.

På sina sociala medier har Simon och Camilla för vana att dela med sig, både om stora och små ting i vardagen. En grej som varit vanligt förekommande för Camilla Läckberg under åren är hennes drastiska utseendeförvandlingar. Hon har nämligen synts i allt från blått till grått hår.

Och nu är det snart klippt även för Simon Sköld. Men han är minst sagt kluven inför det stundande besöket hos frisören.

Robin Bengtsson åsikt om Simon Sköld

Simon verkar dock inte vara lika vågad som sin fru Camilla när det gäller byte av hårfärg. Under en längre tid har han sparat ut sitt hår, men inför besöket hos frisören tvekar han om han nu ska klippa av sig det eller inte.

”Har ju sparat håret ett tag, och nu ska jag klippa migimorgon. Tar ju ett tag för de att växa men nu funderar jag på om jag ska klippa av det eller ha kvar det. Tålamod är inte min starka sida”, skriver han på Instagram.

Simon Sköld passar också på att fråga sina följare om vad de tycker:
”Vad tycker ni, behålla eller klippa kort?”.

Nu strömmar tipsen in i Simons kommentarsfält. Och åsikterna går helt klart isär. Några tycker att han ska behålla sin kalufs, men merparten föreslår ändå att det är dags för ett byte av frisyr.

”Klipp men odla gärna mer skägg. Det klär dig!”, föreslår en följare.

Frågan rör inte bara Simon Skölds engagerade följare, utan nu har också kändisar börjat tycka till. Däribland den tidigare Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson. Och han är säker på sin sak.

”Klipp!”, skriver han kort och koncist.

FOTO: TT/Instagram