Simon Peyron om nya kärleksbeslutet med Malin Olsson

Simon Peyrons kärleksbeslut med Malin Olsson – efter dotterns födsel

Artisten Simon Peyron vill gärna gifta sig med sin stora kärlek Malin Olsson, som också är mamma till deras gemensamma dotter Blanka.
För Hänt berättar Mello-aktuella Simon om framtidsplanen.

I Melodifestivalens fjärde och sista deltävling i Malmö 2020 kommer Simon Peyron, 26, att tävla med duetten Surface tillsammans med Ellen Benediktson, 24. De beskriver att låten handlar om att inte kunna vara öppna med varandra, att inte kunna prata öppet med sin partner, och att det är en modern ballad med Fleetwood Mac-känsla. Något som inte är helt långt ifrån Simons egna liv.

Simon och sambon Malin Olsson, 37, har själva upplevt känslan av att kommunikationen brister, och har därför gått i terapi efter att de blev föräldrar till dottern Blanka, 2, under våren 2017. Malin som är 12 år äldre än Simon berättade 2018:

– Vi har gått i familjeterapi, något jag varmt rekommenderar alla att göra som är i ett nytt skede i livet. Man är inte misslyckad i sin relation för att man tar hjälp, tvärtom är man väldigt hjälpt av att få prata, lära sig att förstå varandra och få lite nycklar, när omställningen är stor.

I våras utvecklade hon det hela i en intervju med Expressen:

– Det har på ett sätt varit vår räddning. Att man pratar och är öppen om hur man har det. Och att man får hjälp med hur man kan tänka. För man är så trött hela tiden, det sliter så mycket på en själv och på den andra i relationen.

Orden om frieriet

Och en lång parterapi verkar ha gjort dem gott. När Simon träffar Hänt berättar han glatt:

– Jag blev pappa för två och ett halvt år sedan och det är bra. Det är småbarnsår för fullt, men jag är trygg i det och har världens bästa stöd från min partner.

Han fortsätter:

– Vi pratar om att skaffa fler barn, men det är inget som är aktuellt just nu även om vi båda är sugna.

Då vi frågar om han inte har funderat på att gifta sig med Malin svarar Simon:

– Våra jobb gör att man kastas omkring i en massa olika miljöer hela tiden, så det har inte blivit av ännu, men jag hoppas på det.

Tidigare har Malin berättat att hon hoppas att Simon ska fria till henne med en sång, och faktum är att han faktiskt inte har friat ännu. Simon inser att han kanske borde göra det först, om det någonsin ska bli något bröllop med Malin, och konstaterar sedan skämtsamt:

– Jag får helt enkelt göra slag i saken, gå hem och fria och säga att nu kör vi om det ska hända något.

FOTO: TT