TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

TV4-bonden Simon om Fridas svek: "Helt förstörd"

13 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Simon Ohlsson I Bonde söker fru
Simon Ohlsson dumpades brutalt av Frida i Bonde söker fru. Nu berättar han om livet efter händelsen och stödet från vänner och familj.
Annons

I veckans avsnitt av Bonde söker fru fick tittarna se en förkrossad Simon Ohlsson, 26, stå ensam på Arlanda flygplats med mobiltelefonen i handen. Tanken var att han och hans nyvunna kärlek Frida, 21, skulle åka på en romantisk semester till Rhodos tillsammans, men hon dök aldrig upp.

Där och då fick han aldrig svar på vad som egentligen hade hänt. Han åkte ensam ner till Rhodos och fick senare besked från produktionsbolaget att Frida inte ville träffa honom längre. För Hänt berättar han hela historien.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Efter att hon hade varit på gården åkte hon hem och sedan hade vi rätt bra kontakt ändå. Vi skulle träffas och fira midsommar, men då kom det något emellan sa hon så hon kunde inte. Tanken var att vi skulle ses innan resan, men det blev aldrig någonting av det. Jag ville komma upp och hälsa på henne, men det gick inte. Det var konstigt men jag tänkte att vi behöver ju inte stressa fram något.

Annons

De hade kontakt hela tiden fram till resan och tanken var att Simon skulle plocka upp henne på vägen till Arlanda. När hon inte svarade dagen innan avresa ringde han till produktionsbolaget som sa att han skulle åka till flygplatsen ändå och att de skulle försöka få tag på Frida.

Det var inte förrän han stod där själv, med bara timmar tills planet skulle gå, som han förstod vad som höll på att hända.

– Jag började bli helt förstörd. Varför ska jag åka ner på en resa och vara ledsen, det kändes jättedumt att åka på resa själv.

Simon erbjöds psykologsamtal

Efter samtal med produktionen bestämde han sig till sist för att ändå åka. Han upplevde det som att även de var chockade över hela situationen.

Clara Tengbom, exekutiv producent för Bonde söker fru bekräftar att så var fallet.

– Att Frida inte dök upp var en chock för oss alla och något som aldrig tidigare har hänt i Bonde söker frus historia. I den uppkomna situationen kändes det självklart att stötta Simon och se till att han efter omständigheterna mådde så bra som möjligt, säger hon i ett mejl till Hänt via programmets pressansvariga.

Annons

Simon erbjöds psykologsamtal av TV4, men valde att tacka nej då han hade ett så stort stöd från sina nära och kära.

– Utan dem hade det inte gått lika bra för en och jag hade inte varit där jag är idag och varit lika glad och positiv som jag ändå är nu, säger Simon.

Har inte gett upp hoppet om kärleken

Även efter resan har Simon försökt att kontakta Frida, men har ännu inte fått något personligt svar på vad som egentligen hände.

Frida berättade nyligen för Hänt att hennes känslor helt enkelt svalnade. Idag har hon gått vidare och har en ny pojkvän. Trots att händelsen tog hårt på honom har Simon inte gett upp hoppet om att hitta kärleken.

– Man måste ändå våga hoppas och tro att inte alla är sådana och att man ska gå på en sådan nit igen, säger han.

TV4-bonden har ännu inte börjat dejta eftersom att han har behövt tid att reparera sitt brustna hjärta ordentligt. Nu börjar han dock känna sig redo att ta tag i kärlekslivet igen, och vill lämna det som hände med Frida bakom sig.

Annons

– Jag är inte arg för jag tror inte hon riktigt förstår vad hon gör med sina handlingar. Hon behöver växa till i sig själv. Om folk ska kunna tro och lita på henne måste hon verkligen ta mer ansvar. Man ska inte leka med andras känslor för det tar väldigt mycket kraft, mer än vad man kan tänka sig. Det är väldigt fult att spela med någons känslor så, säger Simon Ohlsson.

FOTO: TV4

Annons