Simon och Viktoria blev ett par efter "Ex on the beach" – nu flyttar de ihop

Det var som upplagt för drama – men slutade i kärlek. Viktoria Bergh och Simon Viking Väliste fann varandra i "Ex on the beach": "Folk har frågat men man har undvikit att svara", säger Simon till Expressen.

Åtta singlar har rest till en lyxvilla i Karibien för att njuta i livet i Kanal 11:s realityserie “Ex on the beach”. Vad de inte visste var att deras ex skulle dyka upp.

Men inget ont som inte för något gott med sig! Deltagaren Niklas Nilssons, 21, exflickvän Viktoria Bergh, 22, dök upp i avsnitt fem, men Niklas sammanförde henne med deltagaren Simon Viking Väliste, 22, i stället och ljuv musik uppstod då Simon och Viktoria nu är ett par.

Simon och Viktoria har varit ett par sedan i mars, men först nu avslöjar de sin kärlek!

Simon och Viktoria har varit ett par sedan i mars, men först nu avslöjar de sin kärlek!

– Hade det inte varit för Niklas hade vi kanske inte varit tillsammans i dag. Det var väldigt moget av honom, säger Viktoria till Expressen och Simon fyller i:

– Han sa redan från början att vi säkert skulle klicka.

Det var först när Simon och Viktoria kom tillbaka till Sverige som de förstod att känslorna för varandra var äkta, men de har varit tvungna att mörka sin kärlek fram tills nu.

– Folk har frågat men man har undvikit att svara. Men nu droppar vi det och det känns jättekul, säger Simon.

Gänget som är med i "Ex on the beach". Foto: TV3

Gänget som är med i “Ex on the beach”. Foto: TV3

Paret har levt som särbor sedan inspelningens slut eftersom Viktoria bor i Karlstad och Simon i Stockholm, men den 1 maj kommer de flytta ihop i huvudstaden.

– Jag trivs bra på mitt nuvarande jobb men jag känner mig klar här. Jag och Simon har samma intresse för träning och vi fick ett bra erbjudande på en PT-utbildning, så det ska vi börja på nu, säger Viktoria.

Andra läser också:

Stjärnan var full under tv-sändningen – här är klippet hon bara vill glömma

26 katter som misslyckas totalt – vi känner extra mycket för nummer 4

Polisen hittade 1.000 stulna ägg i säkerhetsvaktens kylskåp

 

SENASTE NYTT!