Simon Hermanssons sjukdom stoppade inspelningen av Bachelor

Simon Hermanssons mystiska sjukdom stoppade inspelningen av Bachelor 2019.

Under inspelningen av Bachelor 2019 blev Simon Hermansson akut sjuk.
Nu avslöjar han att han fick söka vård flera gånger och att hans hälsotillstånd till och med satte stopp för vissa dejter.
– Jag var dålig i tre veckor, säger han till Hänt.

Den 7 oktober är det säsongspremiär för svenska Bachelor på TV4. Den nya säsongen beskrivs som den mest händelserika på länge, då den innehåller en chockerande twist.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Den stora förändringen i årets program är att bachelorn Simon Hermansson, 29, inte är ensam om att dela ut rosor i denna säsong, vilket han trodde att han skulle vara när han tackade ja till sin medverkan. För första gången någonsin finns det nämligen en till bachelor med i leken.

Simon Hermansson har tidigare uttryckt sin besvikelse över den nya twisten i programmet.

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, har han berättat för Hänt.

Tvingades avbryta inspelningen

Men att inte vara ensam bachelor var inte den enda motgången som Simon Hermansson fick bemöta under inspelningen av programmet. Han blev även väldigt sjuk och fick uppsöka vård ett flertal gånger.

Simon insjuknade först efter ett fästingbett och fick samtidigt akut magkatarr. Enligt programmets pressansvarig fick de till och med ställa in en rosceremoni på grund av hans hälsotillstånd.

– Jag blev ganska dålig där, det hade lite med en viss insekt att göra. Vi var tvungna att ställa in lite saker, säger Simon Hermansson till Hänt.

Hur påverkade det dina dejter? 

– Det påverkade mig ganska mycket, för jag var dålig i tre veckor konstant. Jag försökte sätta upp en liten fasad och försökte må bra, jag hade ju inte tid att vara sjuk.

Ställde in en dejt

Simon Hermansson berättar att det var väldigt jobbigt att köra på med inspelningen trots sjukdom.

– Jag fick söka vård ett x-antal gånger.

Tror du att det förstörde dina chanser hos vissa tjejer? 

– Det tror jag definitivt att det gjorde, då jag inte mådde tip topp. Jag mådde dåligt, men ansträngde mig så mycket det gick. Jag ställde in en dejt tror jag, sedan körde jag och rockade loss, säger han.

FOTO: Hänt, TV4_Cmore