LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Simon Hermanssons hemliga möte med Isabella efter Bachelor

15 dec, 2019 
Simon avslöja nu hemliga dejten med Isabella Larka.
Bachelorn Simon Hermansson gick ut på Instagram och bad Isabella Larka om en till chans att få dejta henne.
Men nu berättar han för Hänt om den hemliga träffen innan den offentliga förfrågan.
– Vi har setts en gång innan mitt inlägg, säger han.
Annons

Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”Brand logo
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”

Det var en spännande final av årets Bachelor på TV4 och Cmore. Till slut valde Simon Hermansson, 29, att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Men idag är de inte tillsammans och Simon har gått ut med att han ångrar sitt val.

På sin Instagram bad han Isabella Larka, 30, om förlåtelse tidigare i veckan. Han skrev då att han borde ha valt Isabella istället för Patricia i den sista rosceremonin.

Det var och skulle alltid vara Isabella Larka hon skulle alltid ha min sista ros. Jag sårade henne så sjukt mycket med mitt val. Även om detta inte kommer vara så kul för Patricia att höra så måste jag brösta mitt misstag och ge detta till Bella. Känslomässigt trasig är något man inte kommer undan där nere”, skrev han i ett inlägg.

Simon Hermansson förklarade att han under Bachelor-säsongen har sett på händelser i programmet ur en helt annan synvinkel än vad han gjorde under inspelningarna. På grund av det insåg han att det var Isabella som skulle fått hans sista ros.

Annons

”Jag kan idag inte förstå mitt val. Isabella du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”, skrev han.

Och i kommentarsfältet tycktes Simon Hermanssons kärleksförfrågan vara mer än välkommen.

JA! Det vill jag!”, skrev Isabella Larka i en kommentar.

Simon Hermanssons avslöjande om hemliga träffen

Men nu avslöjar Simon Hermansson att han och Isabella Larka faktiskt hade träffats innan den offentliga förfrågan.

”Vi har setts en gång innan mitt inlägg, där vi ville se hur det skulle kännas”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

På frågan på när de ska ses nästa gång säger bachelorn att han inte vet någon exakt dag ännu, men att det ska bli av. Det är bland annat en hel del julfirande som ställer till det.

”Nu ska vi bara få till att ses. Dålig tajming med tanke på allt som händer runt juletiderna men vi pratar dagligen och gör de vi kan tills vi kan ses igen”, skriver han.

Hänt.se söker Isabella Larka för en kommentar.

FOTO: TV4_Cmore

Annons