Simon Hermanssons ilska mot Olivia Nilsson i Bachelor

SImon hermansson i bachelor med exet olivia nilsson

Simon Hermansson ställer ex-flickvännen Olivia Nilsson mot väggen i kvällens avsnitt av Bachelor.
Ungkarlen menar att hon har ljugit för honom.
– Jag köpte inte hela den storyn, säger han.
Slå på ljud

Årets Bachelor på TV4 har inneburit flera överraskningar för Simon Hermansson, 29. Bara dagar in i inspelningen i Sydafrika fick han veta att han inte skulle vara ensam om att vara bachelor i år. Han fick nämligen sällskap av Felix Almsved, 27, som även han ville hitta kärleken hos någon av årets tjejer.

– Jag blev förbannad när han klev in. Att det kommer in en till innebär att det blir konkurrens, det blev tuppfäktning på hög nivå, har Simon tidigare sagt till Hänt.

Simon Hermanssons ex dyker upp i Bachelor

Det var inte den enda överraskningen för Simon Hermansson. Förra veckan dök ingen mindre än hans ex Olivia Nilsson, 21, upp mitt under en gruppdejt. De dejtade för ett och ett halvt år sedan, men relationen rann ut i sanden. För Hänt berättade Olivia varför hon sökte till programmet.

– Jag sökte för att jag tänkte att det kunde vara en kul grej. Han skickade ju ett ansökningsformulär till mig, så då tyckte jag väl att det var en liten invit även fast han inte sa det ordagrannt. Så då tänkte jag det kan väl vara kul, eftersom vi är så bra vänner. Jag tänkte att jag ger det en chans så kanske det kan blomma upp, det där vi hade för ett år sedan, sa hon då.

Ställer Olivia Nilsson mot väggen

Hennes intåg i programmet upprörde de andra tjejerna som genast såg Olivia som en stor konkurrent. Förra veckan fick Simon höra att hans ex hade ställt till med drama så fort hon klev in. Hon ska dessutom ha sagt att hon inte var med för Simons skull, något hon nekade till när Simon väl frågade henne rakt ut om det stämde.

Trots hennes nekande kan han inte släppa tanken, och i kvällens avsnitt tar han henne åt sidan under en gruppdejt.

– Jag är fortfarande jävligt tveksam över det jag pratade med dig om på minglet. Jag köpte inte hela den storyn, säger han.

Simon Hermansson säger att det känns som att Olivia ljuger för honom, något hon inte alls förstår.

– Jag hade inte åkt hit om inte du var bachelor, det hade jag inte, menar hon.

Osäkra beskedet från Simon Hermansson

Olivia Nilsson förklarar att upplevelsen såklart är ett plus, men att hon är där för att hon vill vinna hans hjärta.

– Jag vet inte annars vad jag skulle vara här för? För att skaffa bästa kompisar eller vad?

Simon släpper den punkten, men han ger sig inte gällande att hon skulle vara den som skapar drama i huset och ifrågasätter henne än en gång. Till sist blir det för mycket för Olivia som säger att han lika gärna kan skicka hem henne med en gång om han ändå vet att hon inte är tjejen för honom. 

– Nu har det varit mycket, så uppriktigt vet jag inte, säger Simon Hermansson. 

Hur det går för Olivia och Simon ser ni på kanal sju eller på TV4 play klockan 19.00 måndag till torsdag.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!