Simon Hermanssons drastiska utseendeförändring efter Bachelor

Simon Hermansson är en av de två ungkarlar som söker kärleken i Bachelor 2019.
På Instagram visar han nu upp sin drastiska utseendeförvandling.
Simon Hermansson

Årets säsong av Bachelor är i full gång på TV4 Play och Sjuan. Det var förra veckan som deltagarna fick reda på att det i år är två ungkarlar som letar efter kärleken i programmet – Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27.

När nyheten avslöjades reagerade både Simon Hermansson och tjejerna starkt. Vissa av dem var glada över Felix entré i dejtingsåpan, medan andra var mer skeptiska.

– Nu blev det helt plötsligt en annan situation. Ska man dejta båda två? Vem ger vem ros? Kan båda ge samma tjej en ros? Jag känner ändå något för Simon, vi är ju inte här för Felix. Det är jättesvårt, jag vet inte vad jag ska känna nu, sa Isabella ”Bella” Englund när beskedet avslöjades.

Bella bröt sedan ihop i tårar, något som visades först i efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt, som leds av programledaren Malin Stenbäck, 32. Då berättade Bella att hennes reaktion till stor del berodde på att hon var chockad.

– Det var bara att man inte var beredd, så det var just att man inte visste hur blir det, tänk om man tycker om båda två. Så att det blev liksom en liten krock, sa hon vid tillfället.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Simon Hermanssons förvandling efter Bachelor

Felix har nu varit i huset i ett par avsnitt och det verkar om att flera av tjejerna numera är glada över att det är två män som tävlar om deras uppmärksamhet i Bachelor.

Simon Hermansson blev märkbart irriterad när han fick reda på att han inte är den enda ungkarlen i år. Dramatiken har minst sagt börjat tätna sedan Felix klev in i dejtingsåpan och för att berätta sin sida av de intriger som inträffar i Bachelor har Simon startat podcasten Ungkarlen avslöjar allt.

Det är i samband med inspelningen av ett nytt avsnitt av podden som Simon Hermansson nu visar upp sin drastiska utseendeförvandling. Han har nämligen rakat bort sitt skägg som han har i Bachelor. På sin Instagram story skriver tv-profilen att många av följarna har kommenterat förändringen.

”Haha många reaktioner på mitt babyface. Va lugn, rakade med rakhyveln imorse och de är 2 dagars stubb nu”, skriver Simon Hermansson på Instagram.

Simon Hermansson

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!