LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Simon Cowell chockad – efter frieriet på scenen

02 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Sam Black gick inte vidare i talangtävlingen "X-factor" – istället fick han ett ja från sitt livs kärlek.
Annons

27-åriga Sam Black från Isle of Man fick nobben av Simon Cowell, 57, när han provade lyckan i “X-factor“. Sam framförde låten “Runaway” av Del Shannon och domarna valde att säga nej till honom.

– Vi alla gillar dig verkligen och har fått lära känna dig. Men vi kommer att behöva säga nej, säger Simon Cowell i programmet.

Då gör Sam något riktigt oväntat. Han ber om att få stanna kvar på scenen för att göra en sista sak. Efter att ha fått ett okej från juryn ber han sin flickvän Emma att komma upp till honom på scenen. Där faller Sam på knä och friar till en chockad Emma som till publikens jubel svarar ja.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Emma, där har du en jäkla fin kille. Jag önskar att vi hade kunnat säga ja idag men jag tror att hennes ja är bättre än ett ja från oss, säger Simon Cowell när det nyförlovade paret går ut från scenen hand i hand.

Så här gick frieriet till:

FOTO: X-factor

Annons