LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Simon Cowell akut till sjukhus efter fallolycka

27 okt, 2017 
AvLotta Gray
Simon Cowell har förts till sjukhus efter att ha fallit från trappor i hans hem.
Annons

Under fredagsmorgonen skickades en ambulans till X Factor”-jurymedlemmen och musikmogulen Simon Cowells, 58, hem, efter att han fallit från trapporna i sitt eget hem.

– Det har varit en läskig morgon. Det var tidigt och Simon gick ner för trappan för att hämta varm mjölk eftersom han inte kunde sova, säger en källa till The Sun.

Klockan var bara 6.45 när olyckan var framme. Simon Cowell ska ha snubblat i trappen när han höll på att tappa en kopp med varm mjölk som han var nära att spilla ut.

– Han svimmade och ska ha fallit nerför trappan, fortsätter källan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är oklart om Simons livskamrat Lauren Silverman, 40, och son Eric, 4, var på plats i hemmet när han föll. På senaste tiden har hans nära och kära haft anledning att oroa sig för Cowells hälsa på grund av hans intensiva “workaholic”-livsstil, som tidigare fått honom att kollapsa. Efter att under det senaste året ha tagit på sig mycket jobb, tackade han i somras nej till att medverka i uttagningarna till “X Factor”.

Enligt The Sun ska Simon Cowells läge nu bedömas som stabilt.

Foto: IBL, Stella

Annons