Simon Axelssons egna ord om återföreningen efter Farmen

Peter och Simon i Farmen

Farmen 2020 är över men det stoppar inte deltagarna från att fortsätta umgås med varandra.
Nu berättar Peter Bysell och Simon Axelsson om återföreningen.
– Hur kommer detta sluta tro?, skriver Peter på Instagram.
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen
Slå på ljud

Årets säsong av Farmen blev en rejält dramatisk historia. Intrigerna avlöste varandra och det paktades som aldrig förr i realitysåpan. Till slut stod det klart att Sofie Hodén är vinnare av Farmen 2020.

– Det kändes FANTASTISKT att vinna, obeskrivligt! Det var så otroligt mycket känslor på samma gång, sa Sofie  till Hänt i samband med vinsten.

I finalen stod hon mot Johanna Ågren, 29, som snubblade på målsnöret och landade på en andraplats. Men trots förlusten i programmet har Johanna haft ett väldigt bra år. Hon träffade nämligen sin stora kärlek strax efter inspelningen av Farmen 2020 och är nu gravid med sitt och pojkvännen Filips första barn. Paret träffades genom den gemensamma vännen Peter Bysell, 41, som också var med i årets säsong av Farmen.

– Hade jag inte varit med i Farmen och träffat Peter så hade jag inte träffat Filip som nu ska bli pappa, har Johanna Ågren tidigare sagt till Hänt.

Relationerna efter inspelningen av Farmen

Flera av deltagarna i Farmen 2020 har fortsatt umgås flitigt sedan kamerorna slocknade. Peter, Johanna, Simon Axelsson, 25, Fredrik Andersson, 21, Erika Bergholm, 41, och Johan Skattberg, 28, är några av de personer som har setts hänga en hel del under våren.

I fredags avslöjade Peter Bysell att han och de ovannämnda Farmen-vännerna bestämt sig för att anordna en återförening.

”Äntligen fredag… och den kommer tillbringas med dessa underbara människor hela helgen i lilla byn Strängnäs. Herregud Hur kommer detta sluta tro?”, skriver Peter intill ett bildspel på gänget.

Farmen-profilerna om återföreningen

Det verkar som att Farmen-profilerna ska ställa till med någon typ av fest i Strängnäs i helgen. På Instagram skriver Simon Axelsson om planerna.

”Känner jag någon i Strängnäs? Ikväll blir det röj där med Peter Bysell och gänget!”, skriver han.

Peter har i sin tur delat Simons inlägg på Instagram story och lagt till kommentaren: ”Ikväll blir det trubbel”.

Erika Bergholm, som är bosatt i Göteborg, verkar dock inte vara på plats under helgens återförening. I kommentarsfältet till Peters inlägg skriver hon:

”Kommer sakna er!!!”, varpå Peter Bysell svarar:

”Och vi dig”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN