Artikeln innehåller reklamlänkar

Sigrid Bernsons stora skräck under TV4-inspelningen

Sigrid Bernsons skräck under TV4-inspelningen – tvingades avbryta

Sigrid Bernson befann sig under veckan i Grekland för att spela in Love Island. Nu berättar hon om den otäcka händelsen som gjorde att produktionen till sist avbröt inspelningarna. – Jag tänkte ”nej men jag är inte på Love Island, jag är med i en skräckfilm”.
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019
Slå på ljud

Det är finalvecka i TV4:s program Love Island. Just nu pågår inspelningarna för fullt nere på den grekiska ön Korfu, och igår avslöjades det att sångerskan och dansaren Sigrid Bernson, 30, dyker upp i programmet.

– Det blev helt bestämt i måndags, men jag blev tillfrågad i fredags och bara ”ja, okej då”. Det var riktigt snabba puckar, säger hon till Hänt.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Exakt vad hon kommer att göra i programmet är ännu hemligt och avslöjas inte förrän ikväll när programmet sänds vid 19.00. Dock påbörjades inspelningarna redan under gårdagen, men det blev inte riktigt som Sigrid Bernson hade tänkt sig.

– När vi var på inspelningsplatsen så satt jag i kontrollrummet i villan där och jag lovar, blixten slog ner utanför dörren. Lamporna började blinka och jag tänkte ”nej men jag är inte på Love Island, jag är med i en skräckfilm”. 

Under dagen hade det varit strålande väder och det var först på kvällen som stormen drog in över ön.

– Jag satt ju i kontrollrummet där al el och alla skärmar är. Tänk om blixten slagit ned precis där, säger en skärrad Sigrid Bernson.

Fick pausa inspelningarna av Love Island

På grund av ovädret tvingades de att pausa inspelningarna och allt sköts upp tills de kunde sätta igång och filma igen.

– Vi fick vänta ett tag faktiskt, det går inte att filma inomhus utan allt spelas in utomhus, förklarar sångerskan.

Hon påpekar att ingen blev skadad under blixtnedslaget utan både produktion och deltagare mår bra. Inspelningarna kunde avslutas, dock något senare än vad som först var planerat.

Love Island Sverige sänds varje dag klockan 19.00 på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. Den stora finalen sänds nu på söndag klockan 19.00.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN