TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid Bernsons stora skräck under TV4-inspelningen

04 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Sigrid Bernsons skräck under TV4-inspelningen – tvingades avbryta
Sigrid Bernson befann sig under veckan i Grekland för att spela in Love Island. Nu berättar hon om den otäcka händelsen som gjorde att produktionen till sist avbröt inspelningarna. – Jag tänkte ”nej men jag är inte på Love Island, jag är med i en skräckfilm”.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Det är finalvecka i TV4:s program Love Island. Just nu pågår inspelningarna för fullt nere på den grekiska ön Korfu, och igår avslöjades det att sångerskan och dansaren Sigrid Bernson, 30, dyker upp i programmet.

– Det blev helt bestämt i måndags, men jag blev tillfrågad i fredags och bara ”ja, okej då”. Det var riktigt snabba puckar, säger hon till Hänt.

Exakt vad hon kommer att göra i programmet är ännu hemligt och avslöjas inte förrän ikväll när programmet sänds vid 19.00. Dock påbörjades inspelningarna redan under gårdagen, men det blev inte riktigt som Sigrid Bernson hade tänkt sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När vi var på inspelningsplatsen så satt jag i kontrollrummet i villan där och jag lovar, blixten slog ner utanför dörren. Lamporna började blinka och jag tänkte ”nej men jag är inte på Love Island, jag är med i en skräckfilm”.

Under dagen hade det varit strålande väder och det var först på kvällen som stormen drog in över ön.

Annons

– Jag satt ju i kontrollrummet där al el och alla skärmar är. Tänk om blixten slagit ned precis där, säger en skärrad Sigrid Bernson.

Fick pausa inspelningarna av Love Island

På grund av ovädret tvingades de att pausa inspelningarna och allt sköts upp tills de kunde sätta igång och filma igen.

– Vi fick vänta ett tag faktiskt, det går inte att filma inomhus utan allt spelas in utomhus, förklarar sångerskan.

Hon påpekar att ingen blev skadad under blixtnedslaget utan både produktion och deltagare mår bra. Inspelningarna kunde avslutas, dock något senare än vad som först var planerat.

Love Island Sverige sänds varje dag klockan 19.00 på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. Den stora finalen sänds nu på söndag klockan 19.00.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons