Sigrid Bernsons starka ord om relationen med Robin Bengtsson

Robin och Sigrid.

De nykära paret Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är iväg på semester i Thailand.
Nu postar dansaren en bild på sin pojkvän med en liten kärlekshyllning.

Under julen gick Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, ut med att de funnit kärleken i varandra. Det nyblivna paret tävlade ihop i TV4:s Let’s dance under våren 2019, och strax innan programmet hade premiär gick Robin ut med att han och sin tidigare fästmö valt att gå skilda vägar. Även Sigrid var nybliven singel efter att relationen med Samir Badran tagit slut i början av året.

Romansryktena satte igång direkt kring det nya dansparet – men de båda har envist förnekat.

– Jag kan tycka att det är lite töntigt att det alltid i Let’s dance ska bli de ryktena, sa Sigrid Bernson till Hänt då.

I en intervju med P4 extra berättar artisten mer om smusslandet som han och Sigrid Bernson höll på med för att dölja relationen.

– Vi fortsatte att ses efter Let’s dance var slut för vi ville inte sluta med det. Sedan vet jag inte när vi började dejta. Det var väl någonstans i slutet av Let’s dance där. Men vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville ha det för oss själva på något sätt, säger han.

Han berättar att de ville ha den första tiden för sig själva. Samtidigt som de var jobbigt att smyga, fanns de även något pirrigt med det hela berättar Robin under intervjun.

– Ja. Eller det var både och. Jobbigt på ett sätt och lite spännande också, säger Robin Bengtsson i P4 extra.

Sigrids kärlekshyllning till Robin

Nu är paret iväg tillsammans på semester i Thailand, tillsammans med resten av Robins familj. Under semestern har paret postat flertal bilder och under fredagen la Sigrid ut en Instagram-story på Robin när de sitter på en resturang. Till bilden skriver hon texten:

”Min älskling”. 

Robin Bengtsson.

FOTO: Instagram, TT/ Olle Sporrong