Sigrid Bernsons relation till expojkvännen Petter Egnefors

​petter engfors och sigrid

Sigrid Bernson är idag lycklig med pojkvännen Robin Bengtsson, detta efter uppbrottet med Samir Badran.
Men innan dessa två välkända namn fångade Sigrids intresse, var det komikern Petter Egnefors som hade stulit hennes hjärta.
Så här ser Sigrid och Petters relation ut idag!
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här
Slå på ljud

Artisten och proffsdansaren Sigrid Bernson, 31, blev känd då hon under flera års tid medverkade i TV4:s Let’s dance. Redan 2011 dansade hon sin första säsong i programmet och sedan dess har tittarna haft ett stort intresse för att följa Sigrids liv. När Sigrid och Samir Badran, 29, år 2017 dansade tillsammans blev det stor uppmärksamhet om deras relation. Under programmets gång påbörjade de en romans, men till en början smög de med sin kärlek. När finalen av programmet sändes avslutade dem sin dans med en kyss men valde fortsatt att lämna tittarnas frågor om relationen observerade.

Efter säsongens slut bekräftade Sigrid och Samir att de var ett kärlekspar, genom en video på Youtube.

– Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, sa de då.

Fann kärleken i Robin Bengtsson

Men efter att i två års tid varit det kanske mest omskrivna paret i Sverige så tog relationen slut. Samir har tidigare gått ut med att det var han som valde att avsluta förhållandet men orsaken lämnades obesvarad. Idag har Samir funnit kärleken i Julia Sundquist, 23, som han är förlovad med och Sigrid han nyligen köpt en villa tillsammans med pojkvännen Robin Bengtsson, 29.

Även Sigrid och Robin träffades då de dansade tillsammans i Let’s dance, men det var inte förrän många månader senare som de bekräftade relationen. Nu fokuserar de på att komma iordning i sitt nya hem, vilket är något som Robin tidigare berättat för Hänt.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta utav tillvaron där, sa han då.

Okända förhållandet med komikern

Utöver relationerna med Samir Badran och Robin Bengtsson, så finns det faktiskt ett till känt namn som Sigrid har varit tillsammans med – nämligen komikern Petter Egnefors, 27, känd från humorgruppen Tom & Petter. I början av Sigrids TV-karriär var det nämligen Petter som fanns vid hennes sida, i publiken på Let’s dance. Efter att Sigrid hade vunnit programmet tillsammans med Benjamin Ingrosso 2014, delade hon med sig av en bild på sig och den dåvarande pojkvännen.

Men den största lyckan är den här!! Att jag har dig Petter Egnefors”, skrev Sigrid till bilden.

Ex-paret blev tillsammans 2013 efter att de båda hade utbildat sig till skådespelare på Calle Flygare teaterskola i Stockholm. Paret syntes få tal gånger tillsammans på röda mattan innan relationen tog slut.

Relationen mellan Sigrid och Petter idag

Idag följer inte Petter och Sigrid varandra på sociala medier men de har forfarande flertal gemensamma vänner. Bland annat har både Sigrid och Robin samt Petter och hans nya flickvän Alexandra Andersson, synts umgås med Paradise hotel-profilerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad. 

Exempelvis fanns Anna och Kristian på plats i Friends Arena under Melodifestivalens final, tillsammans med Sigrid för att heja på Robin Bengtsson. Strax innan detta hade de befunnit sig i Franrike där de semestrade med Petter och Alexandra.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN