Artikeln innehåller reklamlänkar

Sigrid Bernsons rädsla efter uppbrottet från Samir Badran

Sigrid Bernsons nya beslut efter uppbrottet från Samir Badran

Sigrid Bernson och Samir Badran bröt upp tidigare i januari efter två års förhållande. Från Spanien skriver nu Sigrid Bernson om rädslan och beslutet om framtiden.

Det har gått knappt två veckor sedan Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, berättade att de går skilda vägar. Paret träffades under TV4:s Let’s Dance för två år sedan där ljuv musik uppstod.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under hösten har Samir Badran varit utbränd och tillbringat en längre tid i Thailand där han har vilat – utan Sigrid Bernson. När Samir sedan återvände till Sverige blev han mött av Sigrid på flygplatsen och allt tycktes vara bara mellan dem.

Men bara några veckor senare kom beskedet att det var slut mellan dem. Kort efter uppbrottet reste Sigrid Bernson till Spanien, en resa hon planerat att göra tillsammans med Samir. Nu åkte hon med en vän istället.

Under veckan som gått har Sigrid Bernson lagt upp bilder på ett soligt Kanarieöarna, palmer och swimmingpool. Men sorgen efter uppbrottet från Samir Badran finns kvar och under söndagen la Sigrid Bernson upp ett långt inlägg på Instagram där hon berättar om känslorna.

Jag kommer inte låtsas som att livet bara går vidare exakt likadant. För mig som person så fungerar det inte så“, skriver Sigrid Bernson på Instagram.

Varit rädd på Instagram

Sigrid Bernson berättar att hon inte vill sluta lägga upp inlägg på Instagram, men att hon varit rädd för att göra det.

Helt ärligt har jag alltid känt att jag varit rädd att dela med mig till er … rädd för att bli dömd eller för ”troll” som bara ska skriva hat … Men jag orkar inte vara rädd längre. Jag kommer dela jobb och jag kommer dela min vardag. Den jag är“, skriver hon.

Efter uppbrottet från Samir Badran ska nu Sigrid Bernson lägga sin energi på sig själv och se till att må bra igen.

Mitt fokus just nu är helt och hållet på mig själv. Att fylla mig själv med liv och lycka så mycket så att det lyser inifrån. Jag vill känna mig som en diamant, värd allt och som skiner från insidan och ut. Det är så jag brukar känna mig när jag mår bra och det är dit jag vill och ska ta mig igen. Är inte där just nu som ni redan förstått men det är dit jag ska“, skriver hon.

LÄS MER: Sigrids ord efter uppbrottet med Samir Badran: ”Vill berätta”

LÄS MER: Sigrid svarar på följarnas kritik efter uppbrottet med Samir

 FOTO: IBL

Senaste nytt