LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid Bernsons ord om nya insikten

10 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Sigrid Bernson
Det var ett par veckor sedan som Robin Bengtsson och Sigrid Bernson slog sina säckar tillsammans och flyttade ihop i en villa utanför Stockholm.
Nu avslöjar Sigrid detaljer kring hennes nya liv tillsammans med artisten.
Annons
Allt du vill veta om Robin BengtssonBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtsson

Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, träffade varandra för första gången då de dansade tillsammans under fjolårets säsong av Let’s dance. Någon kärlek vid första ögonkastet blev det dock inte då Sigrid precis kommit ut ur relationen med Samir Badran, 29, och Robin brutit upp med fästmön Jennie Salte.

Men trots det började romansrykten snart gå kring de båda dansarna och i julas kom de ut som ett par. Det var på Instagram som de båda la ut kärleksfulla bilder på varandra.

“Pussbild från Thailand”, skrev Sigrid till en bild där hon och Robin sitter i ett träd och pussas.

Berättar om stora steget

Men trots att kärleken inte slog ner som blixten vid första ögonkastet kan man lugnt säga att det gått snabbt efter att den väl slagit ner. Det var bara två månader efter att de kommit ut med sitt förhållande offentligt som Robin och Sigrid avslöjade att de hade köpt hus tillsammans.

Den 140 kvadratmeter stora villan utanför Stockholm har en inte mindre än sju rum och tomtarea på 1 151 kvadratmeter. För Aftonbladet berättar Robin om det stora steget från att bli ihop – till att bli sambos.

Annons

– Vi kände att det var ett härligt steg att ta.

Nya livet

Och efter flytten visar nu Sigrid upp det nya livet tillsammans med den nyblivna sambon på Instagram. Även fast det nya huset inte direkt saknar utrymme för två personer inomhus är det tydligt att Sigrid nu trivs bäst i öppna landskap. I storys på Instagram visar hon stolt upp nya trädgården.

Men det finns inte bara fördelar med att påta i det gröna.

– Hur många flugor har jag i mitt vin, tre flugor har jag i mitt vin, säger Sigrid och fortsätter:

– Men hur mysigt är det med trädgård?

I en annan story visar hon lyckligt upp sina nya naglar:

“Husägare-naglar, Idag har jag planterat krukor på altanen och dekorerat med vit sten”.

Annons